Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Ο παράλογος τρόπος για αγορά ρούχων και παπουτσιών από αύριο

Αλλάζει ο τρόπος που ψωνίζαμε σε καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης. Εκτός από τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις προκειμένου να μην επωμιστούν τα τσουχτερά πρόστιμα πονοκέφαλος αποτελεί ο τρόπος θα αγοράζουμε ρούχα ή παπούτσια.

 Το πιο «κουφό»  (προσωπική άποψη) είναι η  δοκιμή ρούχων στα δοκιμαστήρια. Τους λόγους τους καταλαβαίνω, αλλά πώς είναι δυνατόν ο πελάτης αφού αγοράσει ένα προϊόν και δεν θα μπορεί ενδεχομένως να δοκιμάσει στο κατάστημα, να το δοκιμάζει στο σπίτι και αν δεν του κάνει να το επιστρέφει. Μάλλον αυτό εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους καθώς κάνεις δεν μπορεί να ξέρει πόσα άτομα δοκίμασα ένα ρούχο ή υπόδημα και το επέστρεψαν πίσω. Ως γνωστό καμία επιχείρηση ενδυμάτων δεν δέχεται επιστροφή αν το ρούχο πλυθεί ή αφαιρεθεί η ετικέτα.  

Πάντως ο Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου Μάριο Αντωνίου δήλωσε ότι οι πελάτες θα πρέπει να ενημερώνονται για την πολιτική επιστροφών που θα διατηρεί το κάθε κατάστημα προκειμένου να γνωρίζει εάν μπορεί να το επιστρέψει και με πιο τρόπο θα αποζημιωθεί, καθότι δεν υπάρχει ενιαία νομοθεσία που να επηρεάζει όλα τα καταστήματα του κλάδου.

Οι πληρωμές και ο «αέρας»

  • Κατά την πληρωμή εκεί όπου είναι εφικτό να γίνεται χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής όπως καρτών παρά η χρήση χαρτονομισμάτων. Παρόλα αυτά η πληρωμή είναι αποδεκτή με κάθε μέθοδο.
  • Ο χώρος του υποστατικού να αερίζεται ικανοποιητικά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά θα αποφεύγεται η χρήση κλιματιστικών και να εισάγεται φρέσκος αέρας στο χώρο. Φανταστείτε λοιπόν τι έχει να γίνει σε μικρά καταστήματα με τον υδράργυρο ήδη να σημειώνει άνοδο…

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Βαρώσια: Είναι «ΟΚ» διαμηνύουν οι Τούρκοι, αν θέλετε να διεκδικήσετε και επιχειρήσεις

Taste and Hospitality

Ryanair: Προβλέψεις του CEO για «πολύ ισχυρή ανάκαμψη» της επιβατικής κίνησης

Taste and Hospitality

Νέα συνεργασία της Coffee Island και της AEGEAN

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!