Νέα Νεα της Αγορας

Η νέα τάση των διακοπών: Η επιλογή της ενοικίασης βίλας στην Κύπρο

Μια νέα τάση αρχίζει να αναπτύσσεται στην Κύπρο με τους περισσότερους να δείχνουν ενδιαφέρον για κρατήσεις σε απομονωμένες, πολυτελείς βίλες λόγω κορωνοϊού. Η επιλογή της βίλας προσφέρει ιδιωτικότητα και ανεξαρτησία, με αποκλειστική χρήση των υπηρεσιών, αποφεύγοντας τον συνωστισμό και την χρήση με άλλους επισκέπτες, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στα ξενοδοχεία.

Ακόμη και το άνοιγμα των αεροδρομίων βάζει τους περισσότερους σε δεύτερες σκέψεις δεδομένου τις απίστευτης ταλαιπωρίας και πολύωρης διάρκειας για είσοδο εντός του αεροπλάνου (φανταστείτε πώς θα ταξιδεύει μια οικογένεια).

Οι ιδιοκτήτες τέτοιων καταλυμάτων προωθούν το εσωτερικό των χωρών, δίνουν διαστάσεις μέχρι την παραλία και εννοείται ότι οι περισσότερες έχουν πισίνα. Κάνοντας μια έρευνα οι τιμές αρχίζουν από 250 ευρώ το βράδυ μέχρι και 1500 ευρώ. Αρκετοί μάλιστα δεν δέχονται διαμονές λιγότερες από 6 βράδια.

Στο κόλπο μπήκαν και οι βίλες στα κατεχόμενα οι οποίες παρακολουθούν στενά τις τιμές των Ε/Κ και «παίζουν» με την προσφορά και ζήτηση ανεβοκατεβάζοντας το κόστος διαμονής.

Στην Ελούντα με ένα πενηντάρικο!

Στην Ελλάδα όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και ειδικά στην Ελούντα που θεωρείται ένας must προοορισμός. Ορισμένοι δε, προχωρούν σε ριζοσπαστικές κινήσεις, προχωρώντας σε γενναίες εκπτώσεις, εναρμονισμένες ωστόσο με την εποχή και την ελληνική πραγματικότητα, τιμές, όπως αναφέρει το creta24.

Για παράδειγμα, η ιδιοκτήτρια του συγκροτήματος, “Elounda Vista Villas”, Σάρα Ράπτη, ξεκίνησε καμπάνια προώθησης των καταλυμάτων της μέσω Facebook, με τιμή πόρτας 50 ευρώ τη βραδιά για τον Ιούνιο, ενώ μειωμένες κατά 50% θα είναι και οι τιμές για τον Ιούλιο σε σχέση με πέρυσι. Πρόκειται για αυτόνομες κατοικίες που μοιράζονται κοινή πισίνα, χτισμένες σε ειδυλλιακό σημείο στην περιοχή Ελούντα του Αγίου Νικολάου.

ΦΩΤΟ:Αρχείου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Εγχειρίδιο» τα νέα μέτρα για γάμους: Τι ισχυεί απο το μπουφέ…στις τουαλέτες!

«Ξυπνά από τον λήθαργο» της πανδημίας το AirBnB

Taste and Hospitality

Στατιστική Υπ. Κύπρου: 128 χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονταν σε κίνδυνο φτώχειας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!