Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Η Starbucks κλείνει 400 καταστήματα, επεκτείνοντας άλλες μορφές εξυπηρέτησης

Η Starbucks θα κλείσει έως και 400 τοποθεσίες που ανήκουν στην εταιρεία κατά τους επόμενους 18 μήνες, ενώ θα επιταχύνει την επέκταση μορφών εξυπηρέτησης όπως το «curbside pickup», το drive-thru και το mobile-only.

Ο γίγαντας του καφέ, που εδρεύει στο Σιάτλ, αναφέρει ότι οι κινήσεις καθοδηγούνται από την αλλαγή συμπεριφοράς των καταναλωτών, που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία COVID-19..

«Καθώς πλοηγούμαστε μέσα από την κρίση COVID-19, επιταχύνουμε τα σχέδια μετασχηματισμού των καταστημάτων μας για να αντιμετωπίσουμε τις πραγματικότητες της τρέχουσας κατάστασης, παρέχοντας παράλληλα μια ασφαλή, οικεία και βολική εμπειρία για τους πελάτες μας», δήλωσε ο CEO της Starbucks, Kevin Johnson.

Ενώ η εταιρεία θα κλείσει έως και 400 τοποθεσίες, εξακολουθεί να σχεδιάζει το άνοιγμα περίπου 300 νέων καταστημάτων κατά την τρέχουσα οικονομική περίοδο, κάτω από τον αρχικό στόχο των 600.

Το πλήγμα για την Starbucks στα έσοδα ενδεχομένως ξεπέρασε τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια το τρίτο τρίμηνο. Το ξέσπασμα του ιού μείωσε επίσης τα λειτουργικά της έσοδα μεταξύ 2 δισεκατομμυρίων και 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Με πληροφορίες: usatoday

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η Ιταλική μαφία βγάζει €2,2 δισ. τον χρόνο από τον τουρισμό

Taste and Hospitality

Θετικές για την Κύπρο οι ανακοινώσεις Τζόνσον

Taste and Hospitality

Έπαιζαν «μπαμ μπαμ» και εσύ έτρεχες…να σωθείς με ματωμένη πατούσα

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!