Νέα Νεα της Αγορας

Βρετανία: Οι ταξιδιώτες από Κύπρο δεν θα μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών

Τη λίστα με τις 59 χώρες και περιοχές που θα αποτελούν ταξιδιωτικούς διαδρόμους με την Αγγλία και όσοι φτάνουν από αυτές δεν θα υποχρεούνται σε 14ήμερη καραντίνα έδωσε στη δημοσιότητα η Βρετανική Κυβέρνηση.

Αναλυτικά τις χώρες από όπου οι ταξιδιώτες δεν θα υποχρεούνται να μπαίνουν σε 14ήμερη καραντίνα όταν επιστρέφουν στην Αγγλία, δημοσίευσε η βρετανική κυβέρνηση. Μεταξύ αυτών των χωρών βρίσκεται η Κύπρος και η Ελλάδα.

Ειδικότερα, από τις 10 Ιουλίου οι άνθρωποι που θα φτάνουν στην Αγγλία από τις συγκεκριμένες χώρες μέσω τρένου, φέριμποτ, αεροπορική εταιρεία ή άλλο μέσο δεν θα απαιτείται να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Ωστόσο, αν οι συγκεκριμένοι ταξιδιώτες ήταν ή σταμάτησαν σε μία χώρα που δεν ανήκει στη λίστα με τους «ταξιδιωτικούς διαδρόμους», όπως αποκαλούνται, θα υποχρεώνονται σε καραντίνα 14 ημερών από τη μέρα που αναχώρησαν από εκείνη τη χώρα.

Οι περιοχές που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι: • Ανδόρα, Γερμανία, Νέα Ζηλανδία, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Ελλάδα, Νορβηγία, Αρούμπα, Γροιλανδία, Πολωνία, Αυστραλία, Γρενάδα, Ρεϋνιόν, Αυστρία, Γουαδελούπη, Σαν Μαρίνο, Μπαχάμες, Χονγκ Κονγκ, Σερβία, Μπαρμπέιντος, Ουγγαρία, Σεϋχέλλες, Σερβία, Βέλγιο, Ισλανδία, Νότια Κορέα, Μπονέρ, Άγιος Ευστάθιος και Σάμπα, Ιταλία, Ισπανία. • Κροατία, Τζαμάικα, Άγιος Βαρθολομαίος, Κουρασάο, Ιαπωνία, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Κύπρος, Λιχτενστάιν, Αγία Λουκία, Σεντ Πιέρ και Μικελόν, Τσεχία, Λιθουανία, Δανία, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Ντομίνικα, Μακάου • Ταϊβάν, Νήσοι Φερόε, Μάλτα, Τρινιντάντ και Ταμπάκο, Φίτζι, Μαυρίκιος, Τουρκία, Φινλανδία, Μονακό, Βατικανό, Γαλλία, Ολλανδία, Βιετνάμ, Γαλλική Πολυνησία, Νέα Καληδονία.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η Beam Suntory κυκλοφορεί τον Jim Beam Peach

Taste and Hospitality

Aπανωτές αυξήσεις: Θα πούμε το ψωμί – ψωμάκι

Taste and Hospitality

«Tα Βαρώσια περιμένουν Ferrari-Jaguar-Lamborghini»…

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!