Νέα Νεα της Αγορας

«Βουλιάζει» ο τουρισμός –Ισραήλ, Ρωσία μένουν «εκτός» και οι Βρετανοί «παιδεύονται»

Μεταφέρονται για τον Αύγουστο και μετά οι λιγοστές ελπίδες ανάκαμψης του τουρισμού με το άνοιγμα της βρετανικής αγοράς, τον μεγαλύτερο πελάτη του τουρισμού, την 1η Αυγούστου, αλλά στην κατηγορία Β. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τον μήνα Ιούλιο που χάθηκε δημιουργεί προβληματισμό αλλά και δυσαρέσκεια στους επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, που βλέπουν ότι οι Βρετανοί τουρίστες θα πρέπει να επωμιστούν και το έξτρα κόστος της εξέτασης του κορωνοϊού αν θέλουν να επισκεφτούν την Κύπρο, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Θεανώ Θειοπούλου.

 Ουσιαστικά είναι το τίμημα για τη χώρα που βρίσκεται στην κατηγορία Β. Ο κάθε Βρετανός τουρίστας που θα έρχεται στην Κύπρο θα πρέπει πρώτα να κάνει τεστ για κορωνοϊό στη δική του χώρα, 72 ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει, που συνεπάγεται έξτρα κόστος για το ταξιδιωτικό πακέτο.

 Την ίδια ώρα, οι τουριστικοί πελάτες από τη Ρωσία δεν είναι σίγουρο πότε θα έρθουν για διακοπές στην Κύπρο, ενώ το Ισραήλ λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης έχει μεταφερθεί χθες στην κατηγορία Γ ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας για διακοπές. Το κλίμα αυτό δημιουργεί έξτρα προβληματισμό στο ξενοδοχειακό επιχειρείν που βλέπει αρκετά εμπόδια για σταδιακή ανάκαμψη και κρατάει μικρό καλάθι.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ο Trump συνάντησε τους ηγέτες των εταιρειών τροφίμων

Taste and Hospitality

TUI Βρετανίας: Ακυρώνει ταξίδια στην Κύπρο έως τις 23/8

Taste and Hospitality

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη Σχολή Διοίκησης Τουρισμού στην Πάφο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!