Νέα Νεα της Αγορας

Toυρισμός Πάφος: «Kαμία κίνηση από την αγγλική αγορά»

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, Θάνος Μιχαηλίδης, δήλωσε πως ο Ιούλιος διαφαίνεται να είναι πολύ παρόμοιος με τον Ιούνιο καταγράφοντας πολύ χαμηλές πληρότητες στα ξενοδοχεία, προσθέτοντας πως η μηνιαία πληρότητα του Ιουλίου δεν αναμένεται να ξεπεράσει το 20% στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Οι πληρότητες των ξενοδοχείων στην Πάφο κυμαίνονται, είπε, «στο 60% τα Σαββατοκύριακα» αλλά μηνιαία , πρόσθεσε, «δεν θα ξεπεράσουν το 20%, τον Ιούλιο μήνα». 

Τον προηγούμενο μήνα, τον Ιούνιο  συνέχισε, οι πληρότητες των ξενοδοχειακών καταλυμάτων στην επαρχία Πάφου δεν ξεπέρασαν το 15%. 

Σε σχέση με τον Αύγουστο, ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε πως αναμένεται κάποια αυξημένη κίνηση από την εγχώρια αγορά λόγω των διακοπών αλλά σίγουρα θα είναι ίσως ο πιο αδύνατος Αύγουστος από πλευράς πληροτήτων των τελευταίων δεκαετιών. 

Δυστυχώς, παρατήρησε, «δεν υπάρχει επί του παρόντος καμία κίνηση από την αγγλική αγορά». 

Ανέφερε πως ο σύνδεσμος αναμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση από την συγκεκριμένη αγορά, που χαρακτηρίζεται πολύ σημαντική για την Πάφο.

Όσον αφορά την απόδοση του Ιουλίου, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως θα είναι πολύ χαμηλότερη των προσδοκιών τους και αποτελεί τον προπομπό ενός πολύ αδύνατου Αυγούστου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γιατί πάνω από την Ακρόπολη δεν πετάνε πουλιά

Ελλάδα: Η πρόταση των beach bar για να ανοίξουν το καλοκαίρι

Taste and Hospitality

Σφήνωσαν φορτηγά στο νέο δρόμο Λεμεσού: Δεν χωράνε να περάσουν

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!