Νέα Νεα της Αγορας

Δυναμική κινητοποίηση σήμερα του Παγκυπρίου Συνδέσμου Θαλασσίων Αθλημάτων

Δυναμική, ειρηνική κινητοποίηση έξω από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών στη Λευκωσία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11 το πρωί με ομόφωνη απόφαση των Επαρχιακών Τοπικών Συνελεύσεων των μελών της ΠΟΒΕΚ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκυπρίου Συνδέσμου Θαλασσίων Αθλημάτων.

Όπως αναφέρουν, έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια καλής θέλησης και υπομονής η απόφαση για δυναμικά μέτρα ήταν μονόδρομος. Τονίζουν ότι ζήτησαν τη στήριξη του κλάδου που εξαρτάται από τον τουρισμό, με μείωση του ΦΠΑ και επιστροφή του Φόρου Κατανάλωσης καυσίμων αλλά δεν έλαβαν καμία απάντηση.

Καλούν την Πολιτεία και τα αρμόδια Υπουργεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να παρέμβουν άμεσα με συγκεκριμένες ενέργειες. Καλούν επίσης, τις Τοπικές Αρχές που προβαίνουν σε αυθαιρεσίες κλείνοντας, μετακινώντας και στοιβάζοντας πόστα Θαλασσίων Αθλημάτων, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την ασφάλεια και την υγεία των επιχειρηματιών, να σταματήσουν κάθε ενέργεια και να στηρίξουν ένα ενιαίο σχέδιο χρήσης των παραλιών.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Kύπρος: Νέα διαδικτυακή απάτη με τουριστικά καταλύματα τύπου Airbnb

Αύριο οι αποφάσεις για χαλαρώσεις ή όχι κατά τη διάρκεια των γιορτών

Taste and Hospitality

Εως €800.000 σε κάθε αεροπορική με δρομολόγια από/προς Κύπρο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!