Νέα Νεα της Αγορας

Αύριο οι αποφάσεις για χαλαρώσεις ή όχι κατά τη διάρκεια των γιορτών

Με το βλέμμα στραμμένο στην αυριανή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο θα αποφασίσει κατά πόσον θα παραχωρηθούν ή όχι χαλαρώσεις κατά τη διάρκεια των γιορτών, βρίσκονται οι πολίτες και κυρίως οι επιχειρηματίες, οι οποίοι εδώ και μέρες έχουν θέσει τα αιτήματα τους για επαναλειτουργία των επιχειρήσεων τους, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει μέχρι τώρα θετικές απαντήσεις από την Κυβέρνηση. 

Απαντήσεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναμένεται ότι θα ζητήσει σήμερα και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Μαριλένα Παναγή, ο οποίος μεταβαίνει στο Προεδρικό, με στόχο να θέσει στον Νίκο Αναστασιάδη την πρόταση της Ιεράς Συνόδου για επιστροφή των πιστών στους εκκλησιασμούς.

Φωτό:Aρχείου

Τη στιγμή, όμως, που στο εσωτερικό τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ανά το παγκόσμιο σήμανε συναγερμός ύστερα από το νέο στέλεχος κορωνοϊού, το οποίο εντοπίζεται, μέχρι στιγμής, κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κύπρος, ακολουθώντας τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, ανακοίνωσε χθες την εφαρμογή αυστηρότερων μέτρων σε ό,τι αφορά τους επιβάτες που φθάνουν στο νησί από το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

4η Μαΐου: Πήραμε το ΟΚ για μάζεμα καππαριού, κυνήγι και ψάρεμα

Η επιστροφή του Goody*s στην κυπριακή αγορά

Taste and Hospitality

1878: Η «αφρόκρεμα» της Μέσης Ανατολής, στο πρώτο καζίνο της Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!