Νέα Νεα της Αγορας

Απαγόρευση συναυλιών και διασκέδαση σε clubs, μέχρι αρχές ’21; Παρέμβαση Φ.Λεβέντη

Έντονο προβληματισμό προκάλεσαν οι εισηγήσεις του Υπουργού Υγείας προς τα μέλη της επιστημονικής ομάδας, μέσω των οποίων παρατείνει ή και «κλείνει» κατηγορίες των κέντρων αναψυχής.

Ανάμεσα σε άλλα ζητά την εφαρμογή περιοριστικών μέτρων που άπτονται των μαζικών συναθροίσεων κάθε μορφής μέχρι και τις 15/1/2021.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, φαίνεται να κινείται σε άξονες βάση της διαθεσιμότητας του εμβολίου κατά του covid -19 και αναμένεται την προσεχή Τετάρτη σε  προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη να θέσει ανάμεσα σε άλλα το κλείσιμο χώρων εστίασης στις 1 το πρωί, ενώ θα ζητήσει τα Clubs παραμένουν κλειστά και την απαγόρευση συναυλιών και φεστιβάλ.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις ο γ.γ ΠΑ.Σ.Υ.ΚΑ Φάνος Λεβέντης, Σεότι: «το δημοσίευμα που αναφέρετε στις προθέσεις του Υπουργού Υγείας να προτείνει στην επιδημιολογική ομάδα, όπως τα μουσικοχορευτικά κέντρα για να λειτουργήσουν τον Ιανουάριο του ’21, έχουν ήδη προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις της βιομηχανίας. Μεγάλες αντιδράσεις προκαλούνται επίσης, από την σκέψη να κλείνουν οι χώροι εστίασης στην μια τα ξημερώματα. Επιβάλλεται χωρίς καθυστέρηση συνάντηση ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α με τον Υπουργό Υγείας ώστε να συζητηθεί το όλο θέμα προτού παρθούν οι όποιες αποφάσεις.

Όπως φαίνεται αν όλα αυτά ισχύσουν οι αλυσιδωτές επιπτώσεις που μπορεί να συνεπάγονται, ενδέχεται να οδηγήσει στο οριστικό κλείσιμο επιχειρήσεων, οι κλειστές πόρτες των συναυλιακών χώρων, των θεάτρων και των κινηματογράφων, ενδέχεται να φέρουν ανεργία και συνεπώς ακόμη πιο μεγάλη οικονομική ζημιά.

Related posts

Πως βγήκε ο αριθμός «75» για τις συναθροίσεις σε εστιατόρια, μπαρ, café…

TUI: Θα “ξεπουλήσουν” τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι – Τεράστια ζήτηση για την Κρήτη

Taste and Hospitality

Ελπίδες για τουρισμό Ιούλιο και Αύγουστο (Δηλώσεις)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!