Διοίκηση Πρόσωπα

Αποκλειστικό: Γιώτα Διανέλλου – H κυρία που άλλαξε τη φιλοσοφία των spa στα ξενοδοχεία

Για μας τις γυναίκες οι θεραπείες ομορφιάς σ’ ένα ξενοδοχείο ή κατάλυμά είναι το Α και το Ω. Ομολογώ ότι ακόμη και αν δεν επιλέξω να αφεθώ στα χέρια των επαγγελματιών του χώρου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το επισκεφθώ για να δω πως είναι στημένο, αν όντως σε μεταφέρει στον «κόσμο» της χαλάρωσης, την καθαριότητα, την ευγένεια, τα προϊόντα (αν είναι βιολογικά) κ.α.

Και κάπως έτσι βρέθηκα στην εσωτερική πισίνα του spa Elysia Park, αφού πρώτα φιλοξενήθηκα στους χώρους. Συναντώ την κυρία Γιώτα Διανέλλου όπου επαναπατρίστηκε από την Αυστραλία στην αγαπημένη της πόλη τη Λεμεσό. Η δουλειά της που την θεωρεί μια από τις μεγαλύτερες αγάπες της, πάνω από όλα τη σέβεται η ίδια για να μπορούν και οι πελάτες να σέβονται και να αγαπήσουν ότι αντιπροσωπεύουν οι θεραπείες σώματος και προσώπου. Αναλάμβανε spa μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων μέσω μιας εταιρίας που εργαζόταν και τα έστηνε από την αρχή. Το όνομα της ιδιαίτερα δημοφιλής για όσους ασχολούνται με το αντικείμενο.

Η φιλοσοφία της εδώ και 25 χρόνια είναι ΜΟΝΟ η αγάπη. “Κάθε ηλικία κυρίως για τις γυναίκες που έχουμε πολλούς «ρόλους» στην καθημερινότητά μας: Αυτή της μητέρας, της καριέρας, της οικοκυράς, της συντρόφου έχουμε δικαίωμα στη ομορφιά της ψυχής”, λέει χαρακτηριστικά. Επιμένει και το στηρίζει ότι δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες αλλά απεριποίητες. Μου λέει χαρακτηριστικά: «Οσες κρέμες και να βάλει μια γυναίκα, αν δεν είναι η ψυχή καλά, τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει εξωτερικά, γι’ αυτό υπάρχει το spa wellness. Το όραμα της ήταν να δημιουργήσει ένα δικό της spa, γιατί αυτά που «συναντούσε» στην επαγγελματική της πορεία δεν της «άρεσαν». κΑΙ ευτυχώς για εκείνη αλλά και για μας τα κατάφερε.

Το δεξί της χέρι η κυρία Λεμονιά από το Ναύπλιο, εξειδικευμένη φυσιοθεραπεύτρια. Με αναλαμβάνει και κάνω τη θεραπεία Candle Massage, με σκραπ σοκολάτας και λεμφικό μασάζ, το οποίο αποτελεί μία εξειδικευμένη τεχνική ενεργοποίησης των ιστών και των κυττάρων, ενώ η λέμφος βοηθά στην αποβολή των άχρηστων ουσιών. Η κολλητή μου έχει ανάγκη από το Candle Massage και τα αποτελέσματα την εντυπωσιάζουν.

Το μασάζ είναι στο εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα κατόπιν εντολή ιατρού και έτσι είναι κάπως εξοικειωμένη με κάποιες θεραπείες. Εκτός από το «ταξίδι» εκείνα τα 60 λεπτά, πρόσεξα ότι το σώμα μου εξακολουθούσε να «λειτουργεί» σωστά, αφού η κ. Λεμονιά «χτύπησε» ακριβώς εκεί που είχα πρόβλημα.

TIPS θεραπειών

  • Μπορείτε να καταπολεμήσετε το άγχος και να βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου σας.
  • Οι ειδικοί θεραπευτές θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε τους πόνους και τα πιασίματα.
  • Χάσετε το περιττό βάρος – Με ειδικό πρόγραμμα, διατροφή και νερό το μπορείτε να επαναφέρετε το σωματικό σας βάρος στα ιδανικά επίπεδα

Μια βόλτα αξίζει σ’ όλες μας στο spa Elysia Park –  Αναζωογονηθείτε και απολαύστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ και spa σε ένα ταξίδι ψυχής.

Το ραντεβού ανανεώθηκε…

Related posts

Πόσο άλλαξαν τα γραφεία μας τα τελευταία 30 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Εννιά νομάτοι, εννιά ψωμιά κι εγώ ο έρμος ένα” – Όταν η γαστρονομία γίνεται λαϊκή σοφία!

Σάββας Περδίος: Μπορούμε να αναδειχθούμε ως χειμερινός προορισμός

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!