Νέα Νεα της Αγορας

Kλείνουν σχεδόν όλα στα κατεχόμενα λόγω κορωνοϊού

Τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά για μαθήματα μέχρι την 1η Οκτωβρίου αποφασίστηκε σήμερα σε σύσκεψη που έγινε στο «υπουργείο υγείας» με επικεφαλής τον «υφυπουργό», Αλί Τσαϊγιούρ με την συμμετοχή ειδικών και την «υποεπιτροπή λοιμωδών νοσημάτων». Οι προτάσεις – μέτρα τέθηκε προς έγκριση στους Αλί Πιλλί και Ερσίν Τατάρ.
 
Η Χαμπέρ Κίπρις, που αναφέρεται στον κατάλογο των αποφάσεων που λήφθηκαν τα χαρακτηρίζει δραστικά, ενώ η Κίπρις ποστασί που τα αναμεταδίδει σχολιάζει ότι «πάμε πίσω εν μέρει, στον Μάρτιο».
 
Στη σύσκεψη λήφθηκαν αποφάσεις για κλείσιμο των παιδικών πάρκων και παιδότοπων, των γυμναστηρίων, η ακύρωση προεκλογικών συγκεντρώσεων, κλείσιμο των σαλονιών αισθητικής και ομορφιάς.
 
Οι αποφάσεις υποβλήθηκαν προς έγκριση, αναφέρεται, στον «υπουργό υγείας» και τον «πρωθυπουργό» Τατάρ.
 
Στα μέτρα περιλαμβάνονται επίσης, το κλείσιμο όλων των κέντρων αναψυχής, αυστηρά μέτρα για κομμωτήρια και κουρεία, κλειστά μέχρι την 1η Οκτωβρίου κέντρα μασάζ.
 
Κλειστές όλες οι βαθμίδες τη εκπαίδευσης μέχρι την 1η Οκτωβρίου εκτός από φροντιστήρια με λίγα άτομα. Ακύρωση όλων των γάμων, τελετών σουνέτι, αρραβώνων μέχρι την 1η Οκτωβρίου, όπως και των νυχτερινών κέντρων, ταβερνών, καζίνο.

Προτείνεται επίσης η ακύρωση όλων των προεκλογικών εκστρατειών και όπως η εκστρατεία συνεχιστεί μέσω των ΜΜΕ και δει των τηλεοράσεων με μάξιμουμ αριθμό ατόμων να παρίστανται σε συγκεκριμένα τετραγωνικά.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ινδική κάνναβη…στην Πάφο; Η επενδυτική στρατηγική που «παίζει» να μην μάθουμε ποτέ

Alva Yachts αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο

Taste and Hospitality

Ιδιωτικά τζετ: Η εκτόξευση της ζήτησης «επηρεάζει τα αποτελέσματα στην Premier League»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!