Διοίκηση Τάσεις

The World’s 50 Best Bars 2020

Η τελετή απονομής των World’s 50 Best Bars αποτελεί σαφώς μία από τις κορυφαίες επιβραβεύσεις για τον κόπο και την καλή δουλειά των καλύτερων bar του κόσμου.

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου μέσω διαδικτυακής τελετής απονομής βραβείων, με στόχο να ενώσει την κοινότητα ακόμη πιο κοντά και να προσφέρει θετικά νέα για μπαρ καθώς μπαίνουν στο επόμενο στάδιο ανάκαμψης από η παγκόσμια πανδημία.

Η 12η έκδοση της ετήσιας κατάταξης περιλαμβάνει μπαρ από 23 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 11 νέων συμμετοχών .Το εμβληματικό The Connaught Bar του Λονδίνου ανακηρύχτηκε το καλύτερο Bar του κόσμου για το 2020, καθώς επίσης και το καλύτερο bar της Ευρώπης, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε το Dante της Νέας Υόρκης.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την λίστα με τα 50 καλύτερα bar του κόσμου για το 2020:

1.Connaught Bar

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ένα μπαρ οπουδήποτε στον κόσμο που έχει κάνει την αριστεία τόσο αβίαστα ρουτίνα όπως το Connaught Bar. Αυτό το κόλπο του μπαρ του Mayfair είναι ότι δεν κυνηγάει τάσεις και φλας. υπό την επίβλεψη των Ago Perrone, Giorgio Bargiani και Maura Milia, εξελίσσεται από το ένα έτος στο άλλο, παραδίδοντας πάντα με ηρεμία και μελετημένο σκοπό. Χτυπάει την πόρτα για αρκετά χρόνια, αλλά το 2020 βλέπει τον Connaught Bar έναν δικαιωμένο νικητή των καλύτερων μπαρ του κόσμου και του καλύτερου μπαρ στην Ευρώπη

2. Dante

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Με πάνω από έναν αιώνα αναμνήσεων, το Café Dante είναι μια ωδή στο παρελθόν φιλοξενίας της Νέας Υόρκης – αλλά και το μέλλον της. Τα καθαρά λευκά πλακάκια και το ιταλικό στιλ πλαισιώνουν μια έντονη ατμόσφαιρα όλη την ημέρα – το είδος του τόπου που ταιριάζει με τις εποχές: θα κάνατε έναν καφέ, θα γοητευόταν από τα ζυμαρικά και έπειτα θα βρεθείτε στη λίστα με την εξειδικευμένη διακοσμημένη λίστα του Negronis. Το Dante είναι το καλύτερο μπαρ στη Βόρεια Αμερική το 2020

3. The Clumsies

Αθηνα, Ελλάδα

Αν και τώρα είναι ένας ισχυρός οίκος της παγκόσμιας κοινότητας των μπαρ, η φήμη δεν άλλαξε ποτέ τους Clumsies. Αυτή είναι η μπάρα που θέτει πάντα τα σημαντικά πράγματα – την ποιότητα στο πιάτο και στο ποτήρι, χωρίς να ξεχνάμε τη ζεστή αθηναϊκή φιλοξενία. Σε ένα αρχοντικό στο κέντρο της πόλης, το Clumsies είναι οικείο, με φιλικές, χαρούμενες ατμόσφαιρες που ρέουν ελεύθερα μέσα από το κτήριο.

4. Atlas

Σιγκαπούρη

Μόλις μπείτε στον Άτλαντα, θα σας συγχωρούσαν που πιστεύετε ότι ο Μπάτμαν μπορεί να κρύβεται. Σε τελική ανάλυση, το κτίριο Parkview Square διαμορφώνεται σύμφωνα με τα ξενοδοχεία Art Deco δυτικού στιλ και αναφέρεται συνήθως ως Gotham. Με μια λίστα με περισσότερες από 1.300 ετικέτες τζιν, το moniker του μπαρ ως η καλύτερη συλλογή οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο αξίζει, αλλά η συλλογή ποτών του επικεφαλής μπάρμαν Jesse Vida είναι επίσης μια δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Πού αλλού θα προτιμούσατε να περάσετε τη μέρα σας παρά στο The Best Bar στην Ασία, με τη χορηγία της Rémy Martin;

5. Tayēr + Elementary (Nέα Kαταχώρηση)

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτός ο ανυπόμονος προσδοκώμενος χώρος από το bartending σούπερ συγκρότημα Monica Berg και Alex Kratena προσγειώθηκε το 2019, συναντώντας, ακόμη και υπερβαίνοντας, τις προσδοκίες. Ένα μπαρ με δύο μέρη, το Elementary είναι ο άνετος χώρος στον οποίο θα περπατήσετε πρώτα, με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή να σας καλωσορίζουν από την Old Street. Πίσω από το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι ο Tayēr, όπου τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Στο κέντρο ενός μεγάλου τετραγώνου μπαρ, αυτή είναι η κοκτέιλ μπουτίκ όπου η δημιουργικότητα δεν γνωρίζει όρια. Αφού έφτασε στη λίστα σε υψηλότερη θέση από όλες τις άλλες νέες συμμετοχές φέτος, το Tayēr + Elementary είναι το Disaronno Highest New Entry 2020.

6. Kwānt

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Το Kwānt είναι ένα παράγωγο του γραφικού. και δεν είναι μόνο αυτό το μπαρ; Ένα πόδι στο χώρο του Erik Lorincz και μεταφέρεστε σε άλλη στιγμή, άλλο clime. Συνεχίζοντας το ταξίδι από το μαροκινό εστιατόριο Momo στον επάνω όροφο, ο Kwant σας βάζει δίπλα στο μπαρ με τον Humphrey Bogart στην κλασική Καζαμπλάνκα της δεκαετίας του 1940, με υπέροχα κοκτέιλ και πολύ περισσότερο χρώμα. Ο Kwānt είναι ο νικητής του Best Essence Award 2020 του Λονδίνου Essence, που έχει δοθεί σε ένα μπαρ με την υψηλότερη θέση στη λίστα που άνοιξε τους τελευταίους 18 μήνες.

7. Florería Atlántico

Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Το Florería Atlántico είναι ένα speakeasy, αλλά όχι όπως το γνωρίζετε. Υπάρχει η αναμενόμενη πόρτα χωρίς γραφή, σίγουρα, αλλά είναι κρυμμένη κάτω από έναν ανθοπωλείο – που ανήκει επίσης στο δυναμικό δίδυμο της βιομηχανίας φιλοξενίας Aline Vargas και Renato Giovannoni Αυτό είναι ένα κοσμοπολίτικο είδος υπόγειου μπαρ, προσελκύοντας ένα διασκεδαστικό πλήθος του Μπουένος Άιρες στις παλιές αποβάθρες της πρωτεύουσας της Αργεντινής.

8. Coa

Χονγκ Κονγκ, Κίνα

Το Mexicana drink den Coa είναι ιερό όλων των πραγμάτων. Εμπνευσμένο από τα ταξίδια του ιδιοκτήτη και του ήρωα φιλοξενίας Jay Khan στο Μεξικό, το μπαρ πήρε το όνομά του από το εργαλείο που μοιάζει με τσεκούρι που χρησιμοποιείται για τη συγκομιδή του φυτού που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του πνεύματος. Η συλλογή από πάνω από 180 χειροποίητα οινοπνευματώδη ποτά περιλαμβάνει τεκίλα, μεζάλ, raicilla, sotol, bacanora, charanda και μια ποικιλία από pechuga mezcal, από στήθος γαλοπούλας έως αποσταγμένο πόδι αρνιού. Ο Coa είναι επίσης ο νικητής του Nikka Highest Climber 2020, μετά από μια μετεωρική άνοδο από την 49η θέση το 2019 στην 8η θέση στην φετινή κατάταξη.

9. Jigger & Pony

Σιγκαπούρη

Πρόσφατα στέφθηκε το Νο. 1 στα 50 καλύτερα μπαρ της Ασίας, ο Jigger & Pony πήγε από τη δύναμη στη δύναμη από την αλλαγή του χώρου της πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Τον προηγούμενο χρόνο είδα ένα καλά επιμελημένο πρόγραμμα αλλαγών επισκεπτών από άλλους παγκοσμίου επιπέδου mixologists, όπως ο Ryan Chetiyawardana και νέα μενού κοκτέιλ, σε συνδυασμό με τον νικηφόρο συνδυασμό μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας, διασκεδαστικών ατμών και επαγγελματικής εξυπηρέτησης.

10. The SG Club

Τόκιο, Ιαπωνία

Το SG Club είναι πραγματικά τέσσερα μπαρ σε ένα. Η ομάδα ήταν απασχολημένη το 2020, λανσάροντας ένα τρίο shochus της ίδιας μάρκας σχεδιασμένο για κοκτέιλ, ανανεώνοντας τα μενού για να επισημάνουμε αυτά τα νέα πνεύματα και σε μια εποχή που η πτήση στο εξωτερικό ήταν σχεδόν αδύνατη, ξεκίνησε η SG Airways, ένα δείπνο κοκτέιλ εκδήλωση που οδηγεί τους επισκέπτες σε μια γαστρονομική περιήγηση στον ανεμοστρόβιλο, με κάρτες επιβίβασης για μενού.

11. Maybe Sammy / Sydney, Australia

12. Attaboy / New York, USA

13. Nomad Bar / New York, USA

14. Manhattan / Singapore

15. The Old Man / Hong Kong, China

16. Katana Kitten / New York, USA

17. Licorería Limantour / Mexico City, Mexico

18. Native / Singapore

19. Paradiso / Barcelona, Spain

20. American Bar / London, UK

21. Carnaval / Lima, Peru

22. Salmón Gurú / Madrid, Spain

23. Zuma / Dubai, UAE

24. Little Red Door / Paris, France

25. 1930 / Milan, Italy

26. Two Schmucks / Barcelona, Spain

27. El Copitas / St. Petersburg, Russia

28. Cantina OK! / Sydney, Australia

29. Lyaness / London, UK

30. Himkok / Oslo, Norway

31. Baba au Rum / Athens, Greece

32. Panda & Sons / Edinburgh, UK

33. Swift / London, UK

34. Three Sheets / London, UK

35. The Bamboo Bar  / Bangkok, Thailand

36. Tjoget / Stockholm, Sweden

37. Buck & Breck / Berlin, Germany

38. Employees Only / New York, USA

39. Bulletin Place / Sydney, Australia

40. Bar Benfiddich  / Tokyo, Japan

41. Artesian / London, UK

42. Sober Company / Shanghai, China

43. Indulge Experimental Bistro / Taipei, Taiwan

44. Bar Trigona / Kuala Lumpur, Malaysia

45. Drink Kong / Rome, Italy

46. Room by Le Kief / Taipei, Taiwan

47. Alquímico / Cartagena, Colombia

48. High Five / Tokyo, Japan

49. Charles H / Seoul, Korea

50. Presidente / Buenos Aires, Argentina

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σερβιτόρος: Στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης

Ο λαβύρινθος του ταξιδιώτη – Γιατί χρειαζόμαστε το τουριστικό γραφείο για τις διακοπές μας

Taste and Hospitality

Airbnb: Ποιες περιοχές της Αθήνας δεν αρέσουν στους ξένους

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!