Νέα Νεα της Αγορας

«ΝΟΤΕΣ LIVE»: Δεν είμαστε κέντρο αναψυχής! ( Ανακοίνωση)

Τη θέση του από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ) διαχωρίζει με ανακοίνωσή του ο Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης (ΠΑ.ΣΥ.ΚΕ.Δ.), μέλους της ΟΕΒ, Άνδρος Χριστοφόρου Καφφάς.

Διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος, όπως και το μουσικοχορευτικό κέντρο «ΝΟΤΕΣ LIVE» δεν ανήκει στον ΠΑΣΙΚΑ, αλλά στον ΠΑΣΥΚΕΔ, ο οποίος αντιπροσωπεύει τις αδειούχες επιχειρήσεις διασκέδασης, δηλαδή τα μουσικοχορευτικά κέντρα και τις δισκοθήκες, ο κ. Καφφάς εκφράζει την έκπληξή του για συμπερίληψη του ονόματος του υιού του, Παντελή Χριστοφόρου Καφφά και της επιχείρησής ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΟΤΕΣ LIVE» σε επιστολή που απέστειλε ο ΠΑΣΙΚΑ και επιχειρηματίες από Λεμεσό και Πάφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Υπουργούς.

Εξηγώντας ότι οι επιχειρήσεις διασκέδασης παραμένουν κλειστές εδώ και εννέα μήνες με διατάγματα ολικής αναστολής εργασιών του Υπουργού Υγείας, ο κ. Καφφάς τονίζει ότι ο ΠΑΣΥΚΕΔ και ο ίδιος προσωπικά συμμετείχε σε όλες τις συναντήσεις με τους αρμόδιους Υπουργούς οι οποίοι κατανόησαν το δίκαιο αίτημα για παραχώρηση οικονομικής στήριξης σε αυτές τις επιχειρήσεις.

Διαβάστε πιο κάτω ολόκληρη την ανακοίνωση:

Με έκπληξή μου είδα να συμπεριλαμβάνεται το όνομα του υιού μου Παντελή Χριστοφόρου Καφφά και της επιχείρησης Μουσικοχορευτικό Κέντρο «ΝΟΤΕΣ LIVE» σε επιστολή που απέστειλε ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α και επιχειρηματίες από Λεμεσό και Πάφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Υπουργούς.

Με την δήλωση μου αυτή διευκρινίζω ότι δεν ανήκω πλέον στον ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α., αλλά είμαι ο Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης (ΠΑ.ΣΥ.ΚΕ.Δ.) που αντιπροσωπεύει τις ΑΔΕΙΟΥΧΕΣ επιχειρήσεις ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, δηλαδή τα μουσικοχορευτικά κέντρα και τις δισκοθήκες.

Οι επιχειρήσεις μας παραμένουν κλειστές εδώ και εννέα (9) μήνες με διατάγματα ολικής αναστολής εργασιών του Υπουργού Υγείας.

Ο ΠΑ.ΣΥ.ΚΕ.Δ. και εγώ προσωπικά συμμετείχα σε όλες τις συναντήσεις με τους αρμόδιους Υπουργούς οι οποίοι κατανόησαν το δίκαιο αίτημά μας για παραχώρηση οικονομικής στήριξης στις επιχειρήσεις μας, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης στο τελευταίο του διάγγελμα.

Για τις «ΝΟΤΕΣ LIVE»

ΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΦΦΑΣ
Γραμματέας
Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης 
(ΠΑ.ΣΥ.ΚΕ.Δ.)
Μέλος Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Κύπρου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πάμε για lockdown; – Διάγγελμα στις 8.30 – Η νομική πτυχή του μέτρου

Taste and Hospitality

Πρόβλημα στην Βρετανία με την αποθήκευση αποθεμάτων κρασιού, λόγω Brexit

Αποκτά οινοποιείο ο Άγιος Επιφάνειος

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!