Νέα Νεα της Αγορας

Aντιμέτωπες ακόμη και με εκποιήσεις δεκάδες επιχειρήσεις

Χτυπήθηκαν περισσότερο από άλλους κλάδους  τα τουριστικά πρακτορεία, οι επιχειρήσεις φιλοξενίας και οι  μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενόψει της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού.

Από καφετέριες, βιβλιοπωλεία, διοργανωτές γάμων, χώροι εστίασης και διασκέδασης που εισφέρανε σημαντικά στην οικονομία της χώρας μας αυτή τη στιγμή είναι αντιμέτωπες με μια από τις χειρότερες κρίσεις τους.

Λουκέτο ΚΑΙ πωλήσεις…ΠΑΝΤΟΥ. Καθημερινά διαβάζουμε και μαθαίνουμε για επιχειρήσεις προς πώληση. Οι επιχειρήσεις που έκλεισαν με διοικητική εντολή «έχουν ξοφλήσει οριστικά» λέει αποκλειστικά στο Taste and Hospitality εκ των ιδιοκτητών καφετέριας στη Λεμεσό. «Έχει μειωθεί ο τζίρος, δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα ενοίκια και τους υπαλλήλους μας…Ήμασταν μια επιχείρηση που άρχισε πριν από λίγα χρόνια με όραμα και πολλές φιλοδοξίες. Καταφέραμε να χτίσουμε ένα πελατολόγιο και τώρα όλα έχουν καταστραφεί».

Ο νεαρός πλέον θα βρεθεί στην ουρά για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του πλέον ως άνεργος. Όσον αφορά την επιχείρηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ…και μαζί με αυτήν και τόσες άλλες.

Ήδη γύρω στις 30 επιχειρήσεις στην επαρχία Λάρνακας έχουν κατεβάσει ρολά, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις το 50% των επιχειρήσεων που έτυχαν αναστολής δεν θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και συνεπώς θα βρεθούν αντιμέτωπες ακόμη και με εκποιήσεις.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Οι συνταγές μαγειρικής στο μικροσκόπιο της Ε.Ε

Taste and Hospitality

Δεν βγήκε άσπρος καπνός για τα σταφύλια που μένουν ατρύγητα στα αμπέλια…

Taste and Hospitality

Τους Βρετανούς δεν περιμέναμε; 5.000 λίρες πρόστιμο αν ταξιδέψουν για αναψυχή!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!