Νέα Νεα της Αγορας

Πώς πίνουμε καφέ, κύριοι, φορώντας μάσκα;

Πολύς ντόρος γίνεται από τους επιδημιολόγους  αναφορικά με τις μάσκες που θα ήταν «καλό» να φοράμε σε χώρους εστίασης και café. Ακόμη και σήμερα το πρωί με δηλώσεις του ο κ.Καραγιάννης για την προστασία από την πανδημία τόνισε ότι θα ήταν σωστό κατά τις επισκέψεις μας σε αυτούς τους χώρους να φοράμε τα προστατευτικά υφασμάτινα ρούχα στο στόμα.

Αυτό όμως που δεν μας εξηγούν είναι πως ακριβώς θα γίνεται αυτό. Πως θα πιείς καφέ φορώντας μάσκα; Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος παραλογισμός;

Οπως αναφέρεται στην οδηγία για την υποχρεωτική χρήση μάσκας, στα καφέ και στα εστιατόρια μπαίνουμε με μάσκα, την οποία θα αφαιρούμε μόνο όταν καθόμαστε στο τραπέζι. Όταν θα κινηθούμε στο χώρο επίσης για οποιοδήποτε λόγο πάλι πρέπει να βάλουμε τη μάσκα μας.

Παρακαλώ πολύ, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω προς τους επιδημιολόγους: Πώς πίνετε τον πρωινό καφέ σας στο γραφείο, στο café, στις συσκέψεις με τη μάσκα;

Μένει να δούμε αν στα μέτρα που θα εξαγγείλουν θα είναι και η επιβολή προστίμου για να φοράμε μάσκα και την ώρα που πίνουμε καφέ! 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πάνω από τον μέσο όρο της τιμής των αλκοολούχων στην ΕΕ η Κύπρος

Taste and Hospitality

«Σοκαρισμένη» η Μύκονος μετά το lockdown

Taste and Hospitality

Σφήνωσαν φορτηγά στο νέο δρόμο Λεμεσού: Δεν χωράνε να περάσουν

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!