Επιχειρηματικά Νέα

Στην Κύπρο «κατεβαίνει» ο όμιλος Brown Hotels – Πλάνα εκατομμυρίων

 Επενδύσεις 100 εκατομμυρίων ευρώ σε Κύπρο και Ελλάδα ετοιμάζει ο όμιλος Brown Hotels, όπως αποκάλυψε προ ημερών ο Λέων Άβιγκαδ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης του ομίλου μιλώντας στο 22ο ετήσιο Capital Link Forum.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, ξεδιπλώνοντας τα σχέδια για επέκταση του ομίλου, ο κ. Αβιγκαδ ανέφερε πως η Brown Hotels σχεδιάζει τη δημιουργία πάνω από 20 ξενοδοχείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη Λεμεσό και Λευκωσία.

Πιο συγκεκριμένα, η επένδυση έχει χρονικό ορίζοντα τους επόμενους 18 μήνες και θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ. Αφορά το μπραντ Brown Hotels και άλλες μικρότερες μπράντες του ομίλου, ο οποίος ήδη λειτουργεί ξενοδοχεία στις συγκεκριμένες πόλεις.

Να σημειώσουμε πως στη Λεμεσό αναμένεται να λειτουργήσει το ξενοδοχείο Limassol Brown Hotel μέχρι το τέλος του 2022. Πρόκειται για ντιζάιν – ξενοδοχείο – πόλης 120 δωματίων.

Τα σχέδια προβλέπουν την δημιουργία ενός μπουτίκ ξενοδοχείου με την προσθήκη ακόμη ενός ορόφου, με πανοραμικό lounge bar και πισίνα στο roof garden.

Στην Αθήνα είναι το Brown Acropol Hotel και το Dave Red hotel.

Σύμφωνα με τον Άβιγκαδ η πανδημία δεν έχει αλλάξει τα σχέδια του ομίλου, ο οποίος θα ανοίξει 11 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. «Ο κορωνοϊός δεν έπληξε την αισιοδοξία μας. Όποιος είναι ανοιχτόμυαλος και ευέλικτος θα προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Η επένδυσή μας μας έχει ανταμείψει μέχρι στιγμής», είπε χαρακτηριστικά.

Η Brown Hotels αναζητά ευκαιρίες που ανέκυψαν μετά την πανδημία στον κλάδο της φιλοξενίας και στράφηκε στον τομέα της πολυήμερης διαμονής. Εξού και δημιούργησε το Brown Living, ένα νέο κόνσεπτ που προσφέρει παρατεταμένη διαμονή σε ξενοδοχεία.

Όπως λέει ο Άβιγκαδ, μέχρι στιγμής έχει φανεί επιτυχημένο αυτό το κόνσεπτ και υπάρχουν σκέψεις μετατροπής κάποιων νέων ακινήτων της στην Ελλάδα σε Brown Living,

Για το μέλλον ο Άβιγκαδ ανέφερε ότι η Brown Hotels θέλει να επεκτείνει αυτό το κόνσεπτ στην ελληνική αγορά και να προωθήσει το ίματζ της Αθήνας ως ενός από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

newmoney

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Παράταση αιτήσεων για την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της μεταποίησης

Taste and Hospitality

Θετικές για την Κύπρο οι ανακοινώσεις Τζόνσον

Taste and Hospitality

Eλεύθερη περιοχή Αμμοχώστου: Η «βασίλισσα» της ξενοδοχειακής αγοράς (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!