Διοίκηση Τάσεις

Βιομηχανία BAR 2021: Τι αλλάζει στα ποτά των μπαρ;

Με πολλές εγκαταστάσεις να κλείνουν, είναι σημαντικό να διαφοροποιηθείτε και να αποκτήσετε αυτό το επιπλέον μερίδιο αγοράς. Πώς θα το κάνετε αυτό; Υιοθετώντας τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς και προσαρμόζοντας ανάλογα την επιχείρησή σας.

Τα κύρια πρότυπα που μπορούμε να δούμε περιλαμβάνουν μια κίνηση προς τη βιωσιμότητα και μια γενική συνειδητοποίηση της υγείας και της ευημερίας σε ολόκληρο τον κλάδο.

Αναμένουμε επίσης μια αυξανόμενη εξάρτηση από την τεχνολογία, τη συλλογή δεδομένων και την ανάλυση προκειμένου να λάβουμε καλύτερες αποφάσεις και να επιτύχουμε υψηλότερη λειτουργική αποδοτικότητα.

Η ζήτηση για πιο υγιεινά ποτά αυξάνεται

Η KPMG αναφέρει ότι οι πωλήσεις κρασιών, μπύρας και οινοπνευματωδών ποτών με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ αυξάνονται. Αυτό δείχνει μια αυξανόμενη προτίμηση για υγιεινές εναλλακτικές λύσεις, που τροφοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από Millenials  που αναζητούν νέες και μοναδικές προσφορές.

Πώς μπορείτε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε αυτήν την τάση; Σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια υγιεινή επιλογή ποτών όπως το kombucha και τα νερά με βάση τα φυτά. Φυσικά, βεβαιωθείτε ότι οι μπάρμαν σας είναι εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να τους προσφέρουν ως υγιεινές εναλλακτικές λύσεις για τα αναψυκτικά και τη μπύρα.

Μια γεύση για τοπικές μπύρες

Το 2018, υπήρχαν πάνω από 7.000 ζυθοποιίες βιοτεχνίας μόνο στις ΗΠΑ και 4.522 από αυτές ταξινομήθηκαν ως μικροβιομηχανίες. Το 2010, ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 620, γεγονός που δείχνει μια αύξηση 7 φορές πάνω, σε μόλις 8 χρόνια.

Έτσι, έχουμε δει μια αύξηση των μικροβιομηχανιών ως απάντηση στην αύξηση της κατανάλωσης μπύρας. Αλλά μαζί με αυτό, έχουμε δει επίσης μια αύξηση στα Brewpubs και στις τοπικές ζυθοποιίες, υποδεικνύοντας μια προτίμηση για τοπικές, αυθεντικές μπύρες. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, αναζητήστε τα ζυθοποιεία κοντά σας και δοκιμάστε τα προϊόντα τους. Μια τοπική επιλογή και κάποια καλή αφήγηση από το προσωπικό σας είναι πιθανό να κάνει τους πελάτες σας να επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Self-service

Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλά επίσημα δεδομένα σχετικά με το Self-service στα μπαρ, φαίνεται ότι ένας αυξανόμενος αριθμός εγκαταστάσεων προσφέρει μπύρα με μηχανήματα αυτόματης πώλησης αλκοόλ και κοκτέιλ σε βρύση. Αυτοί είναι όλοι καινοτόμοι τρόποι για τη μείωση του χρόνου υπηρεσίας και την επίτευξη υψηλότερης απόδοσης.

Η εγκατάσταση μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά προσφέρει πολλά βασικά πλεονεκτήματα, όπως τα μειωμένα απορρίμματα βαρελιού (εξοικονομήθηκαν έως 142 $ ανά βαρέλι) και η καλύτερη εμπειρία πελατών. Η επένδυση σε μια λύση όπως αυτή δεν είναι για όλους, αλλά είναι μια καλή επιλογή για μπαρ μεγάλου όγκου που πωλούν πολλή μπύρα και συχνά χάνουν υπαλλήλους λόγω φόρτου εργασίας.

Η αύξηση των mocktails

Σύμφωνα με τη Mintel, οι παραγγελίες για ποτά χωρίς αλκοόλ αυξήθηκαν κατά 35% μεταξύ 2016 και 2019. Δεν προκαλεί, λοιπόν, έκπληξη το γεγονός ότι πολλά μπαρ χωρίς αλκοόλ ανοίγουν τις πόρτες τους. Επιπλέον, τα παραδοσιακά μπαρ ενημερώνουν επίσης το μενού τους με κοκτέιλ και άλλα mocktails.

Τα περιθώρια εδώ είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φθηνότερα συστατικά και να εξακολουθείτε να χρεώνετε μια τιμή κοντά σε αυτή ενός τυπικού κοκτέιλ. Επομένως, εάν δεν σερβίρετε ήδη τέτοια ποτά, σκεφτείτε τον τύπο του πλήθους που θέλετε να προσελκύσετε και εάν είναι λογικό να τα εισαγάγετε στο μπαρ σας. Τα κοκτέιλ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις νεαρές γυναίκες, οπότε μπορεί να είναι μια καλή στρατηγική για αυτό το δημογραφικό group.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η M.M. Makronisos Marina είχε το όραμα και αυτά τα παιδιά το πάθος (ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ)

Γεωπονική Σχολή στην Πάφο αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας

Taste and Hospitality

Λευκωσία: Tο πρώτο εστιατόριο που δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!