Νέα Νεα της Αγορας

Παραδοχή από τα κατεχόμενα εδάφη μας: «Είμαστε καταχρεωμένοι»

Ο εμβολιασμός, με τα προβλήματα που υπάρχουν, ο προϋπολογισμός που ακόμα συζητείται στη «βουλή», αλλά και ο σεισμός χθες, που έγινε αισθητός, προκαλώντας φόβο και πανικό, είναι τα κύρια θέματα στα πρωτοσέλιδα των τ/κ εφημερίδων σήμερα.
 
H «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Είμαστε καταχρεωμένοι» αναφέρεται στη συζήτηση στη «βουλή» για την έγκριση του προϋπολογισμού, κατά την οποία, όπως γράφει η εφημερίδα, διαφάνηκε ότι το ψευδοκράτος είναι καταχρεωμένο. Σε άλλο θέμα γράφει για κρίση και πάλι στην Κερύνεια με τον εμβολιασμό, αφού τα εμβόλια τέλειωσαν πριν ολοκληρωθούν τα ραντεβού των άνω των 80 που κλήθηκαν για εμβολιασμό. Αλλού γράφει ότι ο χθεσινός σεισμός προκάλεσε φόβο και πανικό και δημοσιεύει φωτογραφίες από τον κόσμο που βγήκε στους δρόμους λόγω της δόνησης.

Η «Αβρούπα» (Ευρώπη) με τίτλο «Δεν ξεχάσαμε», αναφέρεται στην επίθεση, που δέχθηκαν τα γραφεία της εφημερίδας στις 22 Ιανουαρίου 2018 από φανατικούς Τούρκους και Τ/κ εθνικιστές, μετά από προτροπή του Ταγίπ Ερντογάν να τους «δώσουν ένα μάθημα». Σε άλλο θέμα αναφέρεται στον εντοπισμό 68χρονου νεκρού την επομένη της ημέρας εμβολιασμού του. Αλλού αναφέρεται στα κρούσματα στις δύο πλευρές στην Κύπρο χθες.

 
Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Το ντέρτι των πολιτών η παιδεία» αναφέρεται στα αποτελέσματα έρευνας της εταιρείας Metron για το τι ο κόσμος θεωρεί σημαντικό και προκύπτει ότι οι πολίτες ανησυχούν τόσο για τον κορωνοϊό, όσο και για το τι θα γίνει με την εκπαίδευση των παιδιών. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στις προτάσεις του τ/κ επιμελητηρίου για τοπικό λοκντάουν και όχι γενικό. Αλλού γράφει ότι οι εργαζόμενοι στους «δήμους» πραγματοποίησαν χθες εκδήλωση στήριξης του αιτήματος των «δήμων» για αύξηση της «κρατικής» χορηγίας.
 
Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Ακριβώς, ένα χάος» αναφέρεται στα οργανωτικά προβλήματα που προκύπτουν κατά τον εμβολιασμό και γράφει ότι στο ένα κέντρο της Λευκωσίας χθες, λόγω έλλειψης προσωπικού, η αναμονή διήρκεσε ώρες και στην Κερύνεια τα εμβόλια τέλειωσαν πριν ολοκληρωθούν τα ραντεβού ημέρας. Αλλού γράφει ότι σε «δημόσιο τμήμα» υπάλληλος που ήταν σε απομόνωση κλήθηκε να πάει στη δουλειά και το τεστ του βγήκε θετικό, με αποτέλεσμα να κλείσει ολόκληρο το τμήμα. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στον σεισμό χθες στην Κύπρο και γράφει ότι στα κατεχόμενα έγινε πιο αισθητός στην περιοχή της Αμμοχώστου.
 
Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «Γίνεται εμβολιασμός χωρίς πλάνο» αναφέρεται επίσης στα οργανωτικά προβλήματα του εμβολιασμού, κυρίως σε Λευκωσία και Κερύνεια. Αλλού αναφέρεται στον πανικό που προκάλεσε ο χθεσινός σεισμός με τον κόσμο να βγαίνει εκτός κτιρίων. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην κοινή συνέντευξη Τύπου χθες 13 «δήμων» που αντέδρασαν στα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και την έλλειψη πόρων.
 
ΚΥΠΕ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

12 χιλιάδες απολύσεις εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού

Taste and Hospitality

G.A.P. Vassilopoulos: Πώς επηρεάζει η κρίση

Taste and Hospitality

12+1 πρωινά για να διαλέξεις γεύσεις και θερμίδες

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!