Νέα Νεα της Αγορας

«Μην σπρώχνετε, κύριε…» -Έδωσαν «καραμέλα» στον χώρο του θεάματος

Αξιολογώντας τα επιδημιολογικά δεδομένα, στο πλαίσιο της στρατηγικής για βαθμιαία άρση των περιοριστικών μέτρων, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρία την επαναλειτουργία από τις 8 Φεβρουαρίου των κλειστών θεάτρων και των κινηματογράφων με μέγιστο αριθμό θεατών τα 50 άτομα.

Με στόχο την επικαιροποίηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που διέπει τη λειτουργία των κλειστών θεάτρων και κινηματογράφων, ώστε να είναι συμβατό με τα υπόλοιπα εν ισχύι μέτρα, το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει άμεσα σε διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι πολίτες που επιθυμούν να μεταβούν σε θέατρα και κινηματογράφους πρέπει να αποστέλλουν sms στο 8998, με επιλογή του αριθμού 9.

Ο Διευθυντής του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, Βάσος Αργυρίδης ανέφερε ότι η επαναλειτουργία των θεάτρων, στη βάση των νέων μέτρων, είναι εξυπνότερη από ό,τι το κλείσιμο, και συνεχιζει με καυστικό τρόπο να σχολιάζει τη διαχείριση και τα μέτρα, λέγοντας ότι δεν ξέρει πώς θα αντέξουν τις απανωτές ευτυχίες τα θέατρα.

Ο κ. Αργυρίδης αναφέρει ότι επιπλέον ότι στο Παττίχειο για περισσότερη ασφάλεια θα δέχονται μόνο 25 άτομα, μιας και τα 50 άτομα κοινό ίσως είναι αρκετά μόνο για στενούς συγγενείς των ηθοποιών και οι υπόλοιποι μάλλον θα πρέπει να περιμένουν άλλες παραστάσεις.

Βέβαια τα όσα αναφέρει με δόσεις χιούμορ δείχνουν τη δυσκολία ενός μεγάλου θεάτρου όπως το Παττίχειο να κάνει παραστάσεις για μόνο 50 άτομα την στιγμή που το θέατρο χωρεί κατά πολύ περισσότερους. Τα έσοδα από μια παράσταση 50 ατόμων σίγουρα δεν μπορούν να πληρώσουν τις ανάγκες του θιάσου, των ατόμων του θεάτρου όπως ηχολήπτες, φωτιστές, ταμεία και ταξιθέτες. 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Βρετανός υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρείας «έκανε» τον άρρωστο και βρέθηκε Αγ.Νάπα – Απολύθηκε

Taste and Hospitality

Νορβηγία: «Κόπηκε» η γη και βούλιαξαν σπίτια στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αναψυχή: Περιμένουν το τριήμερο του κατακλυσμού για μια ουσιαστική «ανάσα»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!