Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα έγγραφα που «στοχοποιούν» όμιλο ξενοδοχείων για τα rapid test…Η απάντηση!

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και στα συμβατικά Μέσα Ενημέρωσης, δημοσιεύματα που θέλουν την εταιρεία Velorius Ltd να έχει κερδίσει διαγωνισμό του Υπουργείου Υγείας για την προμήθεια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.

Οι αναφορές διασύνδεσης της εταιρείας λόγω του φερόμενου Διευθυντή της Velorius Ltd,  κ. Δήμου Δημοσθένους, ουδεμία σχέση έχουν με την Stademos Hotels Ltd και τον Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου μας, κ. Δήμο Δημοσθένους, καθώς πρόκειται για απλή συνωνυμία.

Το site μας εδώ και δέκα μέρες ενώ είχε πληροφορίες και έγγραφα που “φωτογράφιζαν” τον κ. Δημοσθένους, σε αποκλειστική επικοινωνία που είχαμε με την εταρεία, μας διευκρινήσαν ότι πρόκειται περί συνωνυμίας και ουδεμία σχέση έχει με τον Διεθυντή της Velorious Ltd. Μάλιστα, μας έγινε σαφής πως δεν πρόκειται καν για συγγένια με τον άτομο που βρίσκεται πίσω από την εταιρία που προμηθεύεται από τα τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.

Ο Όμιλος Stademos Hotels, σε ανακοίνωση του, αναφέρει πώς: “Παραμένει πιστός και αφοσιωμένος στην παροχή υπηρεσιών Ξενοδοχειακού καταλύματος πολυτελείας και υψηλής ποιότητας και ουδέποτε έχει εμπλακεί με άλλου είδους υπηρεσίες. Παρακαλούμε το κοινό και τα ΜΜΕ να είναι προσεκτικά με τη διάδοση ψευδών και/ή ανακριβών ειδήσεων. Τυχόν νέα αναπαραγωγή και διασύνδεσή μας με το φερόμενο σκάνδαλο των τεστ ανίχνευσης αντιγόνου, θα μας οδηγήσει στην λήψη μέτρων προστασίας του ονόματος και της φήμης μας”.

Θεωρούμε σε τόσα σοβαρά θέματα δεν πρέπει να στοιχοποιούνται άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά κυρίως στην οικονομία του τόπου μας μέσω της τουριστικής βιομηχανίας χωρίς να διασταυρώνονται οι όποιες πληροφορίες διαρρέουν στα ΜΜΕ, κυρίως από αναρτήσεις πίσω από “κρυμμένα” προφίλ. Η συγκεκριμένη εταιρία εδώ και χρόνια έχει δείξει ένα σοβαρό προφίλ και τουλάχιστον όταν επικοινωνήσαμε μαζί τους “οι πόρτες” ήταν ανοιχτές και από σεβασμό στο πρόσωπο του κ.Δημοσθένους και της ομάδας του δεν θέλαμε να δώσουμε έκταση σε κακόφημα σχόλια. Σήμερα καλούμαστε να αποκαλύψουμε τα όσα μας μετάφεραν με στόχο, οι έρευνες για το ποιος και γιατί κέρδισε την προσφορά να στραφεί προς στις σωστές κατευθύνσεις, με όλες τις υπηρεσίες του κράτους να κάνουν σωστά την μελέτη, χωρίς να χρειάζεται σε τέτοιους καιρούς σκανδάλων, να επιχειρούμε ως δημοσιογράφοι να κάνουμε και τον ρόλο του “πουαρώ”.

Νικολέτα Χρήστου

Φωτό Αρχείου απο τα εγκαίνεια του Amara

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ζωντανή η προσπάθεια για ακτοπλοϊκή σύνδεση με Πειραιά

Taste and Hospitality

Νέα σημαντική διάκριση για το έργο της Πλατείας Ελευθερίας

Taste and Hospitality

Οι αλλαγές του Landmark (πρώην Hilton) που θα στοιχίσουν €40 εκατομμύρια

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!