Νέα Νεα της Αγορας

Αποκλείουν τη Λεμεσό και από χαλαρώσεις – Σκέψεις να στηθούν μπλόκα από στρατό και Αστυνομία

Ετοιμαστείτε για την μεγαλύτερη «έκπληξη» που πρόκειται να δούμε από την 1η Μαρτίου (πιθανή ημερομηνία). Τίποτα δεν είναι τυχαίο με τις τόσες ανακοινώσεις που μας έδιναν εδώ και μέρες, με τη Λεμεσό να βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο της Πανδημίας, ως μια πόλη που αποτελεί πηγή «μόλυνσης» από τον ιό.

Στη σημερινή συνάντηση που θα έχουν με τον Πρόεδρο στις 09:30 τα μέλη της επιδημιολογικής αναμένεται  να κυριαρχήσει το θέμα της Λεμεσού λόγω της αύξησης που παρουσιάζει στο ποσοστό θετικότητας τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

Συγκριμένα, τα πολύ αυξημένα ποσοστά που καταγράφονται στην επαρχία τις τελευταίες μέρες και ειδικά το γεγονός ότι στα κρούσματα της Δευτέρας το ποσοστό θετικότητας άγγιξε σχεδόν 1%  καθιστούν αποτρεπτικές σύμφωνα με πληροφορίες τις οποιεσδήποτε χαλαρώσεις στην επαρχία αυτή τη στιγμή

Έντονα προβληματισμένος είναι και ο Υπουργός Υγείας ο οποίος συμφωνά πάντα με πληροφορίες από το Υπουργείο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Λεμεσός να μην ακολουθήσει το πλάνο χαλαρώσεων που θα εφαρμοστούν στην υπόλοιπη Κύπρο ούτε στην 1η πρώτη ούτε και στη 2η φάση του Μάρτη όπου και ανοίγουν εστιατόρια.

Και κάπως έτσι σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες έχουν διασταυρωθεί από έγκυρες πηγες του αρμόδιου Υπουργείου, δεν αποκλείεται να βρεθεί ο στρατός και πάλι στα «σύνορα» Λευκωσίας – Λεμεσού και Λεμεσού –Πάφου.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει το σχέδιο δράσης για να επιτηρήσει την εφαρμογή των νέων μέτρων. Συγκεκριμένα, οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Λεμεσού και Πάφου έχουν εκπονήσει ειδικό σχέδιο για να καλύψουν όλες τις εισόδους και εξόδους των δύο πόλεων, καθώς και στους αυτοκινητόδρομους, όπως είχαμε δει και στο παρελθόν.

Αναμένεται να στηθούν μπλόκα και επιστρατεύονται δεκάδες αστυνομικοί, με τη συνδρομή και της Εθνικής Φρουράς

Τα μέτρα αυτά θα βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Καρούσος – Περδίος σε αγώνα δρόμου για αναπλήρωση τουριστών

Taste and Hospitality

Βρυξέλλες: 7 ευρώ είσοδο των Βρετανών στην ΕΕ

Taste and Hospitality

Τα ήξεις αφήξεις…τουριστών – Μας κράζουν για ηχορύπανση

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!