Νέα Νεα της Αγορας

«Κατά Επιδημιολόγου Ευαγγέλιον – Κεφάλαιο ΙΣΤ’»…στο Προεδρικό

Στο Προεδρικό ανηφορίζει σήμερα η Επιδημιολογική Ομάδα με σκοπό να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ομάδα Υπουργών, για την επιδημιολογική εικόνα και να θέσει ενώπιον τους εισηγήσεις για τις χαλαρώσεις Μαρτίου. Εισηγήσεις οι οποίες «κλείδωσαν» κατά τη χθεσινή τους συνάντηση.

Επίσης, χθες τέθηκαν υπό το μικροσκόπιο των αρμόδιων Υπουργών και οι τρόποι για αποτελεσματικότερη επιτήρηση των μέτρων στους χώρους εργασίας καθώς και στις επιχειρήσεις που θα επαναδραστηριοποιηθούν στο πλαίσιο του νέου unlock.

Οι αρμόδιοι Υπουργοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα, στις 09:30 το πρωί, όπου και θα παρακαθίσουν σε σύσκεψη με τους επιδημιολόγους, η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ενώ θα ακολουθήσει και ενημέρωση των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων.

Χαλαρώσεις με το σταγονόμετρο

Οι συνθήκες του νέου unlock δεν έχουν ακόμη κλειδώσει και όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά. Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι και οι επόμενες χαλαρώσεις θα δοθούν με το σταγονόμετρο.

Όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, το επικρατέστερο σενάριο προκρίνει την υπό αυστηρούς όρους επαναλειτουργία κλειστών χώρων άθλησης, φροντιστηρίων, ωδείων και σχολών χορού από την πρώτη Μαρτίου. Την ίδια μέρα αναμένεται να επιτραπεί ξανά η πρόσβαση στα μονοπάτια της φύσης.

Αναφορικά με τις απογευματινές δραστηριότητες των παιδιών φαίνεται να κερδίζει έδαφος η πρόταση για παρουσία μόνο ενός μαθητή κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Οι τελικές αποφάσεις ωστόσο τελούν υπό την αίρεση της Κυβέρνησης και θα γνωστοποιηθούν την Πέμπτη.

Οι περιορισμοί του Μαρτίου

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συνέχιση της απαγόρευσης της βραδινής κυκλοφορίας, ενώ στη ζωή μας θα παραμείνουν τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου και τα sms στο 8998.

Οι περιορισμοί στις συναθροίσεις θα συνεχίσουν επίσης να υφίστανται, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαρτίου και οι χώροι εστίασης.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μιχάλης Κουντουριώτης: H «σιωπηλή» επιδημία…ινσουλινοαντίσταση

Παραλίγο τραγωδία για τζετ της Ryanair με 166 επιβάτες λόγω… ασυνεννοησίας των πιλότων

O κατάλογος με τα ξενοδοχεία για επιχορηγημένες διακοπές μέχρι τέλος Ιουλίου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!