Νέα Νεα της Αγορας

Ρώσοι γλεντούσαν σε γνωστό εστιατόριο της Γερμασόγιας

Ψάχνουν το λάθος οι Λεμεσιανοί, που γίνονται ακόμη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Να βλέπουν δηλαδή τα κρούσματα ανά το παγκύπριο να μειώνονται αλλά στην πόλη τους να παραμένουν στα ίδια επίπεδα.

Αν και όλοι οι αρμόδιοι συμφωνούν στο ότι η πλειοψηφία συμμορφώνεται με τα περιοριστικά μέτρα, εντούτοις τα εξώδικά της αστυνομίας σε επιχειρήσεις που ανοίγουν ενώ θα έπρεπε να είναι κλειστές ή ακόμα και σε άτομα που συναθροίζονται κατά δεκάδες σε σπίτια, υποδηλώνουν ότι αρκετοί Λεμεσιανοί είτε κουράστηκαν από τον παρατεταμένο κλείσιμο είτε απλά δεν υπακούουν. 

Φωτό Αρχείου

Αίσθηση προκάλεσε ακόμη ένα περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης . 20 περίπου Ρώσοι μόνιμοι κάτοικοι Λεμεσού, εντοπίστηκαν να γλεντούν σε παιδικά γενέθλια σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή Γερμασόγειας, ενώ την ίδια ώρα η Λεμεσός κατέχει την πρωτιά στα εξώδικα. 

Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων από την άλλη σπέύδουν να υπενθυμίσουν ότι οι επιχειρήσεις τους είναι κλειστές από τον Νοέμβριο, και καλούν τους αρμόδιους να ψάξουν το λάθος αλλού και όχι σε αυτούς…  

Προβληματισμός επικρατεί και στην τοπική αυτοδιοίκηση . Ο Δήμαρχος Λεμεσού , αν και μίλησε για την υπευθυνότητα που διακατέχει τους πλείστους πολίτες, ωστόσο παραδέχθηκε ότι γίνεται προσπάθεια για να εντοπισθούν οι εστίες όπως τις χαρακτήρισε που διασπείρουν τον ιο στην πόλη. 

Πάντως από πλευράς αστυνομίας αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες ημέρες ακόμη πιο εντατικός έλεγχος , τόσο σε κεντρικά σημεία της πόλης, όσο και χώρους όπου θα υπάρξουν πληροφορίες για παραβίαση των διαταγμάτων, ενώ στους ελέγχους συμμετέχουν πλέον και οι ποδηλάτες αστυνομικοί κυρίως για το χώρο της Επίχωσης της Λεμεσού.  

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Νέα εποχή από σήμερα: Τερματικά για πιστωτικές σχεδόν παντού

Taste and Hospitality

Στα κέντρα διασκέδασης μόνο εμβολιασμένοι

Taste and Hospitality

Τι εστί βερίκοκο… για την υγεία μας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!