Πρόσωπα Φιλοξενία

Savino Rock Bar: Ο «Μούλος» ετοιμάζει να ροκάρει και πάλι! (AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου στέκια βρίσκεται στη Λάρνακα και πρόκειται για το γνωστό rock bar Savino. Μιλώντας αποκλειστικά στο Taste and Hospitality ο ιδιοκτήτης Χρίστος Κουκκίδης γνωστός με το παρατσούκλι Μούλος μας ανέφερε ότι εδώ και μέρες βρίσκεται υπό ατμό καθώς ετοιμάζει το μπαράκι βάση των νέων διαταγμάτων που ανακοινώθηκαν για το άνοιγμα της εστίασης αύριο.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα δω ξανά τους θαμώνες, τα φιλαράκια μου. Αν και τα πράγματα έτσι όπως μας δόθηκαν είναι κάπως «περίεργα» δεν έχουμε παρά να προσαρμοστούμε σε αυτά». Το Savino rock bar θα είναι ανοιχτό από τις 2.30 το μεσημέρι μέχρι τις 10.45 το βράδυ.

O πάντα χαμογελαστός Μούλος!

Η ιστορία του

«Το SAVINO άνοιξε το 1990 και είναι από τα πιο παλιά ροκ μπαρ της Κύπρου. Βρήκαμε με τη γυναίκα μου τη Μαριάν το χώρο το 1989 και ήρθαμε πίσω τον επόμενο χρόνο και το ανοίξαμε. Η μαστόρισσα (έτσι συνηθίζει να λέει τη σύζυγό του), είναι πιο ροκ που μένα. Το όνομα το αφήσαμε όπως ήταν. Είχαμε γράψει πέντε χιλιάδες ονόματα, για να διαλέξουμε. Ήρθε η μέρα να ανοίξουμε και δεν αποφασίζαμε το όνομα και αποφασίσαμε να το αφήσουμε, όπως είναι. Ήταν ανοικτό από το 1986, το SAVINO. Ήταν κάτι μεταξύ καφενείου και μπαρ, με πλαστικές καρέκλες. Μέσα είχε τέσσερα πλαστικά λουλούδια και δύο μεγάφωνα. Τίποτε άλλο. Σιγά, σιγά αρχίσαμε να προσθέτουμε εικόνες και άλλα πράγματα και έγινε όπως το βλέπετε σήμερα. Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Δουλεύαμε μόνο με τουρίστες. Το 1994 άρχισαν να έρχονται Κυπραίοι», είχε δηλώσει στο Reporter.

Σ’ ότι αφορά στο παρατσουκλί του όπως είπε ο ίδιος του δόθηκε αφού είναι ξερόκκκελλος: «Εδούλευκεν ο αδερφός μου εδώ και μου φώναζε, ήμουν στην κουζίνα και δεν του απάντησα και μου έλεγε «είσαι μούλος». Πρώτοι έμαθαν οι τουρίστες, να με λεν Μούλο. Και εγώ για πλάκα έβκαλλα τους πας το μπαρ και έδινα τους κάτι αλογάκια/ καρφίτσες. Εν πίστευα ότι θα μου έμενε έτσι όνομα, αλλά έμεινε μου και δεν με πειράζει καθόλου».

Καλή αρχή να ευχηθούμε και σύντομα κοντά σας για μια παγωμένη μπύρα!

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία…και ταξιδιάρικες οινογεύσεις!

ANGSANA CORFU RESORT: Ποιος ο ρόλος της αρχιτεκτονικής & του concept στη σήμανση του ξενοδοχείου!

Οδοιπορικό: Σανατόριο Κυπερούντας: Tα θύματα μιας φοβερής προκατάληψης…

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!