Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Η Evian λανσάρει μια σειρά αρωματισμένων νερών evian + στις ΗΠΑ

Η μάρκα Evian της Danone μπήκε στην κατηγορία των νερών με αφρώδη γεύση με την κυκλοφορία της νέας σειράς evian + στις ΗΠΑ.

Η νέα σειρά evian + διαθέτει τέσσερις συνδυασμούς γεύσεων, όπως raspberry & ginseng, lime & ginger, grapefruit & basil and cucumber & mint.

Και οι τέσσερις παραλλαγές της σειράς περιέχουν μηδέν σάκχαρα, μηδενικά γλυκαντικά, μηδενικές θερμίδες και εμπλουτίζονται με μαγνήσιο και ψευδάργυρο για να υποστηρίξουν τη γνωστική λειτουργία.

Κάθε γεύση της σειράς είναι συσκευασμένη σε πλήρως ανακυκλώσιμα κουτιά αλουμινίου – που αναφέρθηκε πρώτα για τη μάρκα Evian.

Η Shweta Harit, αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ στο Evian, λέει: «Η σημερινή ανακοίνωση δείχνει τη συνεχιζόμενη καινοτομία στο Evian καθώς επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας σε δύο νέες κατηγορίες προϊόντων με την έναρξη της λειτουργικής αφρώδους και αρωματισμένης.

«Η ενθάρρυνση των καταναλωτών μας να είναι υγιείς και να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στο Evian, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να το πράξουμε με νέο .

«Η εισαγωγή ενός ανθρακούχου αρωματισμένου νερού αντικατοπτρίζει τη σημασία της προσαρμογής στις καταναλωτικές συνήθειες. Παρέχουμε την καθαρή γεύση του φυσικού μεταλλικού νερού Evian με έναν νέο και διασκεδαστικό τρόπο, καθώς συνεχίζουμε να ενεργούμε και να υποστηρίζουμε μια γενιά που επιδιώκει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του πραγματικού τους εαυτού. “

Η πλήρης γκάμα evian + διατίθεται πλέον σε εθνικό επίπεδο από επιλεγμένους λιανοπωλητές των ΗΠΑ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αγία Μαύρη: «Προσεκτικό» το κάθε μου βήμα σ’ αυτή τη θαυμαστή γη…(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κύπρος: Η αρχαιότερη παραγωγός χώρα κρασιού στον κόσμο

Taste and Hospitality

Travel and Leisure: Τα μέρη της Τήνου που προσφέρονται για αμπελουργία

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!