Νέα Νεα της Αγορας

Επειγόντως…σωσίβιο – Γεμίζουν οι παραλίες με λουόμενους χωρίς ναυαγοσώστες (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Η  Κυπριακή Ομοσπονδία Ναυαγοσωστικής  επιθυμεί όπως όσοι επισκέπτονται τις κυπριακές παραλίες  έχουν πάντα χαρούμενες και ασφαλισμένες εμπειρίες. Τα μέλη της είναι αφιερωμένα στη διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος ώστε το κοινό να μπορεί να απολαμβάνει  τις όμορφες παραλίες μας χωρίς κανένα κίνδυνο.

Κυριακή 11.30 το πρωί στην πιο γνωστή παραλία της χώρας με πολλές διακρίσεις και από το εξωτερικό fig tree bay

Με την πανδημία, τα μέτρα, το άνοιξε- κλείσε, τα sms, η σωματική άσκηση στις παραλίες που «προβλέπει» περπάτημα ή κολύμπι και όχι «ξάπλα» έπρεπε να κρούσουν ήδη το καμπανάκι στις αρμόδιες αρχές.

Την ώρα που εκατοντάδες τουρίστες αυτή την εποχή έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες – περιορισμούς κλπ. άρχισαν ήδη τα πρώτα μπάνια χωρίς καμία εποπτεία από τα παιδιά της πρώτης γραμμής που δεν είναι άλλοι από τους ναυαγοσώστες, οι οποίοι μάλιστα εξακολουθούν να είναι σε αναμονή για το πότε θα πιάσουν δουλειά.

Το διήμερο στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου σας το έχουμε περιγράψει. Δραματική εικόνα με εικόνες λουκέτων σε περίπτερα, εστιατόρια, supermarket. Με άδειους δρόμους Σάββατο βράδυ, χωρίς να βρεις ακόμη εύκολα ένα εστιατόριο για φαγητό.

Σε ότι αφορά στις παραλίες δεν έχουμε δει ούτε ένα ναυαγοσώστη, από τον Μάρτιο που αν και με μικρά μποφόρ κολυμπήσαμε στις αγαπημένες παραλίες. Παρασκευή απόγευμα βρεθήκαμε ξανά για κολύμπι, ενώ το Σάββατο σε οδοιπορικό που κάναμε διαπιστώσαμε ότι γέμισαν οι παραλίες με ελάχιστους ντόπιους και αρκετούς Ρώσους τουρίστες.

Ο υδράργυρος σήμερα Κυριακή θα χτυπήσει του 36 βαθμούς κελσίου (αν και η σκόνη είναι αρκετή) και το πιο πιθανόν πολλοί να επιλέξουν τον αριθμό 6 – την σωματική άσκηση για κολύμπι.

Αυτή τη στιγμή τα νερά είναι παγωμένα και έχουν περίπου 16 βαθμούς Κελσίου, άρα αν κάποιοι δεν είναι εξοικειωμένοι για κολύμπι σε αυτές τις θερμοκρασίες, πολύ εύκολα μπορεί να πάθει κάποιος υποθερμία ή κάποιο καρδιακό επεισόδιο.

Αν χαθεί οποιαδήποτε ζωή, ποιος θα φέρει την ευθύνη; Υπουργείο Εσωτερικών και Τοπικές αρχές πρέπει επί τάπητος να δώσουν απαντήσεις.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γιατί σπάμε ρόδι την Πρωτοχρονιά

Taste and Hospitality

Η Beam Suntory κυκλοφορεί τον Jim Beam Peach

Taste and Hospitality

Καλλιτέχνης μετέτρεψε εστιατόριο σε γκαλερί

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!