Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Emirates: Στο πρόγραμμα της πτήσεις Λάρνακα – Ντουμπάι

Η Emirates θα προσφέρει μια επιπλέον προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας (LCA) προς το Ντουμπάι από τις 3 Ιουλίου 2021, καθιστώντας την ως την πέμπτη υπηρεσία της αεροπορικής εταιρείας από την Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Emirates, με αυτό το επιπλέον δρομολόγιο η Emirates δίνει επιπρόσθετες δυνατότητες για τους πελάτες στην Κύπρο να απολαύσουν το Ντουμπάι ή να συνδεθούν εύκολα σε άλλους προορισμούς.

 Το Ντουμπάι άρχισε να καλωσορίζει τους επισκέπτες πριν μερικούς μήνες και πρόσφατα ολοκλήρωσε 9 εκατομμύρια εμβολιασμούς κατά του COVID-19, καθιστώντας την πόλη κορυφαία επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν ασφαλείς και ευχάριστες διακοπές.

 Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για να πετάξουν στο Ντουμπάι και σε άλλους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, μέσω του αεροδρομίου της πόλης, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου και ταξιδιού στη χώρα προορισμού.

 Οι κρατήσεις πτήσεων μπορούν να γίνουν διαδικτυακά στη διεύθυνση www.emirates.com/cy ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πελάτες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις της Emirates και τις τρέχουσες υπηρεσίες στη διεύθυνση: www.emirates.com/wherewefly.

 Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα της διαδρομής του επιβάτη για να διασφαλίσει την υγεία και ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν κιτ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, χέρι απολυμαντικά και αντιβακτηριακά μαντηλάκια σε όλους τους πελάτες.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μέτρα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/yoursafety.

 Όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι από οποιοδήποτε σημείο προέλευσης πρέπει να κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό δοκιμής COVID ‑ 19 PCR για μια δοκιμή που πραγματοποιήθηκε τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Με drones θα παρακολουθεί τους αυτοκινητοδρόμους η Αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Μας επιβάλλουν τρόπους συμπεριφοράς στις εξόδους – «Θα χαιρετίζετε φίλους από μακριά»

Taste and Hospitality

Έστησαν ενέδρα σε πυροσβέστες στην είσοδο του Γερίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!