Διοίκηση Τάσεις

Η ζήτηση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων επιστρέφει!

Παρά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που υπάρχουν λόγω COVID-19, φαίνεται ότι η εμπιστοσύνη των καταναλωτών δεν έχει πληγεί καταστροφικά, καθώς σύμφωνα με έρευνα της GlobalData, το 36% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα εξετάσουν την πιθανότητα ενός διεθνούς ταξιδιού σε διαφορετική ήπειρο τους επόμενους 12 μήνες, ποσοστό 8% περισσότερο από το ποσοστό των ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι θα έκαναν ένα διεθνές ταξίδι σε χώρα εντός της ηπείρου στην οποία ζουν.

Ο Ralph Hollister, αναλυτής Ταξιδιών και Τουρισμού στην GlobalData, δήλωσε: “Λόγω του COVID-19, έγιναν συχνές προσαρμογές στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και κάθε χώρα έχει διαφορετικούς κανονισμούς, πράγμα που σημαίνει ότι το ταξίδι σε διαφορετική ήπειρο βραχυχρόνια θα παραμείνει με κάποιο ρίσκο.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικές ακυρώσεις και την πιθανότητα να προσβληθούν από τον ιό στις σκέψεις των ταξιδιωτών. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτοί οι παράγοντες ενδέχεται να μην εμποδίζουν τους καταναλωτές να ταξιδεύουν, καθώς οι προορισμοί μεγάλων αποστάσεων φαίνεται να ανοίγουν ξανά για τις μάζες φέτος”.

Αυτόν το μήνα, η United Airlines ανακοίνωσε περαιτέρω διεθνή επέκταση των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων στην Ευρώπη, ενώ και η Air France δήλωσε το ίδιο στις ΗΠΑ, με νέες πτήσεις να ξεκινούν το καλοκαίρι. Η United Airlines δήλωσε ότι θα προσθέσει νέες πτήσεις προς την Κροατία, την Ισλανδία και την Ελλάδα. Επιπλέον, η Air France δημοσίευσε ότι πρόσθεσε το Denver στο δίκτυό της.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σάββα, οι τουρίστες μίλησαν: Θέλουν αναζωογόνηση…ανθρώπινο άγγιγμα και ψυχική ευεξία

Πρωτεύοντα δεδομένα πελατών – Το πολύτιμο αγαθό που μπορούν να αποκτήσουν τα ξενοδοχεία

Taste and Hospitality

Ο Έλληνας chef που αρνήθηκε να γίνει ο προσωπικός μάγειρας της Μαντόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!