Νέα Νεα της Αγορας

Δεν γίνεται αποδεκτό το κυπριακό πιστοποιητικό εμβολιασμού στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόβλημα αναφορικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, δηλαδή το χαρτάκι που δίνεται στους Κύπριους οι οποίοι εμβολιάζονται διαπιστώνει ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βασίλης Σταματάρης ανέφερε ότι το θέμα είναι πως άνθρωποι οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις και έχουν μάλιστα παρέλθει και 14 ημέρες, καλούνται να διενεργήσουν PCR test και να το πληρώσουν όταν ταξιδεύουν στην Ελλάδα ή άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό γιατί όπως εξήγησε το συγκεκριμένο χαρτάκι αναγράφει το όνομα του επιβάτη στα ελληνικά και δεν γίνεται αποδεκτό ούτε καν στις πύλες εισόδου της Ελλάδας.

Για το θέμα έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους αρμόδιους Υπουργούς στην Κύπρο αλλά και με τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα, εφόσον οι δύο χώρες δεν φρόντισαν όπως είπε να συμπεριλάβουν την ελληνική γλώσσα σε αυτές που γίνονται αποδεκτές.

Ο κ. Σταματάρης δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις συνέπειες που αυτό το γεγονός μπορεί να έχει σε ότι αφορά τις κρατήσεις, εφόσον το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό Covid θα τεθεί σε εφαρμογή την 1η Ιουλίου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Επτά τρόποι να μειώσετε το αλάτι στο φαγητό σας

Taste and Hospitality

Να επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός για ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας

Taste and Hospitality

«Ξυπνά από τον λήθαργο» της πανδημίας το AirBnB

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!