Παρουσίαση Φιλοξενία

Μιχάλης Φίλος: Tο πρόσωπο πίσω από τα πιάτα του Windmill Restaurant…με θέα τη Σκιάθο

Το WINDMILL RESTAURANT είναι ένα προσεγμένο αναπαλαιωμένο κτίριο, ένα από τα παλαιότερα στη Σκιάθο. Χτισμένο το 1880, ήταν σε χρήση έως το 1946, στη συνέχεια μετατράπηκε σε σπίτι. Το μοναδικό αυτό εστιατόριο βρίσκεται πάνω από το πανέμορφο λιμάνι της Σκιάθου με θέα το μαγευτικό Αιγαίο και τα νησιά ʼρκος και Τσουγκρία.

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια κάθε φορά που θα επισκεφθώ το νησί, λίγο πριν την αναχώρηση μου για την Αλόννησο. Η θέα μαγευτική. Δεν μπορείς να «μιλήσεις», να κοιτάξεις κινητό…Το βλέμμα είναι καρφωμένο στις εναλλαγές των χρωμάτων. Από ένα υπέροχο μπαλκόνι να απλώνεται μπροστά σου το γαλάζιο, το μπλε και το πράσινο. Ένα μίγμα αισθήσεων που δεν αφήνει αδιάφορο κανένα. Στο νησί υπάρχουν περισσότερες από 60 παραλίες που προκαλούν δέος με τη λευκόχρυση άμμο και τα κρυστάλλινα καθαρά νερά τους. Το πανέμορφο αυτό τοπίο αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από την ιστορία του νησιού και τη φιλοξενία των ανθρώπων. Ξεχωρίζει ως ένα πραγματικό κόσμημα του Αιγαίου.

Ο Μιχάλης Φίλος Windmill

Ανάμεσα  στην ομάδα του Windmill ο Μιχάλης Φίλος ένας εξαίρετος σεφ με πολλές εμπειρίες. 

Υψηλή γαστρονομία από τον Μιχάλη Φίλο με θέα τις Σποράδες «στο πιάτο» σας. Ένα σπουδαίος Έλληνας σεφ και ένα συναρπαστικό μενού…μένει ένα εισιτήριο για να βρεθούμε σε ένα υπέροχο προορισμό που μόνο φως και γαλήνη προσφέρει στον άνθρωπο!

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ρολόγια μεγάλου μεγέθους για τοίχους είναι μόδα – 24 ιδέες έμπνευσης

Taste and Hospitality

Ο Άγιος που «ξέρει» να ακούει και ελπίζει να Τον ακούσουμε και εμείς…(ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΣ)

Oι πιο μικροσκοπικές χώρες στον κόσμο ( ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!