Νέα Νεα της Αγορας

Τριήμερο του Κατακλυσμού: Πάρε ζακέτα!

Το τριήμερο του Κατακλυσμού (Αγίου Πνεύματος), ο ηλιόλουστος καιρός θα συνεχίσει ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται λίγες παροδικές νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού, με τη πιθανότητα βροχής να βρίσκεται στο 0% σε όλες τις περιοχές εκτός από τη Λευκωσία και το Τρόοδος (1900 μέτρα), όπου η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 10-20% (αναλόγως περιοχής και ημέρας). Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το τελευταίο 3ήμερο της πρόγνωσης, ο ηλιόλουστος καιρός φαίνεται να συνεχίζει ενώ η θερμοκρασία φαίνεται πως θα σημειώσει σταδιακή μικρή άνοδο.

Όσον αφορά τους ανέμους, σήμερα, ισχυρό έως πολύ ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα θα επηρεάσει την περιοχή μας, εντάσεως 4-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ και παροδικά τα 7 μποφόρ κυρίως στα νοτιοανατολικά παράλια. Από την Πέμπτη αναμένεται σημαντική εξασθένιση των ανέμων, οι οποίοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που ωστόσο θα φτάνουν τοπικά στα παράλια τα 5 μποφόρ τα απογεύματα ενώ από την Παρασκευή και έπειτα, οι άνεμοι φαίνεται πως θα πνέουν θαλάσσιοι της ίδιας έντασης.

Όσον αφορά το σημείο δρόσου κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, στο Τρόοδος (1900 μέτρα) και Λευκωσία θα κυμαίνεται κυρίως σε χαμηλά επίπεδα (αναλόγως ημέρας) ενώ στα παράλια, το σημείο δρόσου θα κυμαίνεται από μέτρια έως υψηλά επίπεδα (αναλόγως περιοχής και ημέρας).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 35 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 27-31 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Πηγή: kittasweather

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η Ιταλική μαφία βγάζει €2,2 δισ. τον χρόνο από τον τουρισμό

Taste and Hospitality

Αποχώρησή από τη Βαλτική αλλά και από την Μαύρη Θάλασσα μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας

Taste and Hospitality

Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο Φρειδερίκος Χόντος

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!