Νέα Νεα της Αγορας

Ικανοποιημένος o ΠΑΣΙΚΑ με τις αλλαγές για το λίκνισμα

Aκυρώθηκαν τα μέτρα αντίδρασης που θα λάμβανε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, για τις 25 Ιουνίου. μετά και τις αλλαγές στις οποίες προέβη το Υπουργείο Υγείας σε σχέση με το πρωτόκολλο για τη λειτουργία της εστίασης. 

Μεταξύ των αλλαγών που έγιναν στο πρωτόκολλο για επανεκκίνηση της εστίασης, είναι το ποτό στο μπαρ, που πλέον επιτρέπεται αλλά και το λίκνισμα, το οποίο επίσης θα επιτρέπεται αλλά μόνο γύρω από το τραπέζι του καθενός.

ΠΑΣΙΚΑ
Με βάση το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο το οποίο έχει ήδη κοινοποιηθεί και στην Αστυνομία Κύπρου και αφορά την λειτουργία των Κέντρων Αναψυχής πέραν απο το πρωτόκολλο των Μουσκοχορευτικών, ισχύουν τα πιο κάτω:

  1. Υποχρεωτική εξυπηρέτηση αποκλειστικά σε τραπεζοκαθίσματα με μέγιστο αριθμό ανά τραπέζι τα 10 άτομα.
  2. Μέχρι διαφορετικής ρύθμισης μέσω Διατάγματος ανεξάρτητα με το είδος της προσφερόμενης μουσικής απαγορεύεται ο χορός σε πίστα. Οι θαμώνες θα μπορούν να διασκεδάζουν περιμετρικά του χώρου στον οποίο ανήκει το τραπέζι που έχει οριστεί η θέση του.
  3. Επίσης απο την 1η Ιουλίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των μπαρ που είναι μέρος της υπηρεσίας ενός κέντρου αναψυχής. Θα μπορούν να κάθονται η και να στέκονται π.χ. 5 άτομα με απόσταση ένα μέτρο απο την επόμενη παρέα. Αν κάποιος έιναι μόνος του, το κάθισμα δίπλα του θα έχει 1 μέτρο απόσταση. Το ίδιο θα ισχύει απο το τελευταίο άτομο μιας παρέας κ.ο.κ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τεχνική Ολυμπιακή: Απέκτησε την κυπριακή εταιρεία Novamore έναντι 12,5 εκατ. ευρώ

Taste and Hospitality

Ελλάδα -Τουρισμός: Την προτιμούν διασημότητες και τουρίστες

Taste and Hospitality

Τουρισμός: Οι απώλειες από ρωσική και ουκρανική αγορά δεν αναπληρώθηκαν

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!