Νέα Νεα της Αγορας

Ο Κύπριος και η τουριστική συνείδηση! «Ξέχασαν» τα περιττώματα του σκύλου σε βίλα στη Πάφο!

Δε ξέρω αν στη συντριπτική μας πλειοψηφία έχουμε τουριστική παιδεία. Βλέπετε είναι ένα θέμα το οποίο δεν το διδάσκει κανείς και δεν χρειάζεται αφού έχει να κάνει καθαρά με την συνείδηση και την ηθική του καθενός από μας.

Για μένα τουλάχιστον, ταξιδιωτική παιδεία δεν είναι το να αποστηθίζει κανείς ταξιδιωτικούς οδηγούς και να γνωρίζει λεπτομερώς κάθε μνημείο και κάθε μουσειακό έκθεμα. Ταξιδιωτική παιδεία σημαίνει να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και να μην κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε ένα τόπο/σπίτι με τα σκουπίδια που αφήνεις πίσω σου…

Μην αρχίσω τώρα για την νοοτροπία του Κύπριου όταν βρεθεί σε παραλία:

  • «Κοοοοορηηηηηη, έβρεξες με» ( σε θάλασσα είσαι κυρά μου!)
  • Έλααααααααααααα εξώ τωρά να φάεις φρούτο (γιατί ως γνωστό πρέπει να διακόπτουμε το παιγνίδι στην άμμο γιατί καθημερινά τέτοια ώρα το παιδί τρώει φρούτο)
  • Στις πισίνες των ξενοδοχείων μόνο φωνές  ακούς – Ούτε βιβλίο ούτε με ακουστικά και μουσική μπορείς να χαλαρώσεις.
  • Αντρέαααααααααααααααααα, έλα εδώ να σου βγάλω την πάνα γέμισε σκατά την παραλία και θα μας κοροϊδεύει ο κόσμος. 
  • Εσύ δεν την βλέπεις την κόρη σου που χαριεντίζεται με τον μαντραχαλά; Αλλά βέβαια… σε νοιάζει εσένα τίποτα; Μόνο τις μπύρες σου να πίνεις. Μια κουβέντα δε λες όμως. Σκάσε!

Είναι γνωστό και το γράψαμε πολλές φορές ότι τα δύο τελευταία καλοκαίρια προτιμάμε τις βίλες τις οποίες μοιραζόμαστε με φίλους (κυρίως για οικονομικούς λόγους) αλλά και με τα τετράποδα μας.

Αρκετοί επιχειρηματίες δεν έχουν πρόβλημα οι ενοικιαστές να έχουν και τα σκυλιά τους στο κατάλυμά και αυτό είναι προς τιμή τους. Φαίνεται όμως ότι μερίδα από αυτούς έχουν μάθει μια άλλη νοοτροπία. Στο σπίτι, στο υπνοδωμάτιο, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κοιμούνται δίπλα από τα περιττώματα του σκυλιού. Ή μήπως τα μαζεύουν πριν πέσουν; Στις φωτο που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά δείχνουν ότι  ούτε συναίσθηση έχουν ούτε τσίππα.

Και κάπως έτσι η οικιακή βοηθός μάζεψε από τα πατώματα της βίλας στη Πάφο τα περιττώματα του σκύλου και την άξεστη συμπεριφορά των χωρκατών κυπραίων που φαντάζομαι αφού έβγαλαν τις selfie και «ζημιές» τους την έκαναν για το σπίτι…

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σε κλοιό κορωνοϊού η Μόσχα

Taste and Hospitality

Τι ισχυεί από τις 4 Ιανουαρίου, ώρα 23:00 για τους επιβάτες προς Κύπρο

Taste and Hospitality

Η Ryanair μας πάει Τελ Αβίβ

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!