Νέα Νεα της Αγορας

Τιμητική άδεια στους στρατιώτες και τα άλλα προνόμια των εμβολιασμένων

Διάφορα κίνητρα για τόνωση του εμβολιαστικού προγράμματος, μέσω παροχής προνομίων σε εμβολιασμένους συζητήθηκαν στη διυπουργική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα.

Όπως πληροφορούμαστε, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε εκτενέστερα η εισήγηση του Υπουργού Υγείας για επαναφορά του SafePass και σε εξωτερικούς χώρους, ως ένα κίνητρο που θα ενισχύσει τους εμβολιασμούς και θα προσφέρει ασφάλεια κατά την κοινωνικοποίηση τόσο στα άτομα που επέλεξαν να εμβολιαστούν, όσο και στα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί, προφυλάσσοντας παράλληλα τη Δημόσια Υγεία.

Εξετάστηκε επίσης η πρόταση του Υπουργείου Άμυνας για παραχώρηση τιμητικής άδειας στους στρατιώτες, που είτε έχουν εμβολιαστεί, είτε θα το πράξουν το επόμενο διάστημα.

Ακόμα, τέθηκε στο τραπέζι εισήγηση για αύξηση του ποσοστού πληρότητας σε χώρους/υποστατικά, όπως γήπεδα, κινηματογράφοι, θέατρα, κοκ.. Νοουμένου ότι τα άτομα που θα προσέρχονται στους χώρους αυτούς θα είναι εμβολιασμένα, θα μπορεί, εάν η επιχείρηση το επιθυμεί, να έχει μεγαλύτερη πληρότητα από το 50%, που ισχύει τώρα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Επαληθεύτηκαν οι φήμες: Πωλείται εστιατόριο με πισίνα στο Παλαιχώρι

Taste and Hospitality

Συναυλίες για την στήριξη των καλλιτεχνών…«…Ο πολιτισμός φωνάζει»

Aνοίγουν αύριο τα αεροδρόμια: Προς Αθήνα η πρώτη πτήση

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!