Νέα Νεα της Αγορας

Με σουτιέν, βρακιά και ρούχα αλλοδαποί σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου – Χωρίς έλεγχο για safepass

Γνωρίζω ότι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να μπει στον τίτλο είναι το όνομα του ξενοδοχείου. Αυτό όμως παραβιάζει τουλάχιστον δημοσιογραφικά δεοντολογικούς κώδικες. Θα αρκεστούμε λοιπόν στο φωτογραφικό υλικό αλλά και στις μαρτυρίες ατόμων που έχουν διανυχτερεύσει εκεί.

Ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου που μάλλον κάποτε αποτελούσε αίγλη για επώνυμους (!) σήμερα μας δείχνει την απόλυτη κατρακύλα που παραπέμπει σε καταλύματα τριτοκοσμικών χωρών.

Mια παρέα λοιπόν, έκλεισε δωμάτιο για ένα βράδυ με φαγητό έναντι του ποσού των 135 ευρώ. Κανείς δεν τους ζήτησε safepass κατά την είσοδο τους. Στο δωμάτιο δεν υπήρχαν πετσέτες και το προσωπικό εκτός από αγενείς και μάλλον «πολύ κουρασμένο», ζητούσε τα «ρέστα» με προσβλητική συμπεριφορά από τους πελάτες όταν αυτοί έκαναν τα παράπονα τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην κατά τα άλλα εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου εμφανίστηκαν από το πουθενά αλλοδαποί (καμία ρατσιστική διάθεση) από την παραλία που «διαθέτει» μόνο για τους πελάτες του καταλύματος και βούτηξαν με τα ρούχα, ενώ άλλες “έξαλλες” γυναίκες αποφάσισαν να βγάλουν τα ενδύματα τους και να μείνουν με τα σουτιέν και τα βρακιά. Οι σερβιτόροι τους υποδέχθηκαν και άρχισαν να παίρνουν παραγγελίες.

Αποσβολωμένοι οι πελάτες του ξενοδοχείου ζητούσαν εξηγήσεις και φυσικά δεν συνεννοήθηκαν με κανένα.

Η παρέα κάθισε για το πληρωμένο μεσημεριανό το οποίο έφτασε μετά από μιάμιση ώρα και κατέληξε στο στομάχι των γατιών που περιφέρονταν στο χώρο, όπως μας ανάφεραν χαρακτηριστικά, μέχρι να κατευνάσουν οι φωνές από τον ενθουσιασμό στην δεξαμενή με χλωρίνη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στη βιομηχανία ξενοδοχείων γίνονται συνεχώς συζητήσεις για το πόσο σημαντικές είναι οι φωτογραφίες και οι κριτικές. Είναι αναπόφευκτο – ΚΑΙ οι δύο αυτοί παράγοντες καθορίζουν τις προσδοκίες των ταξιδιωτών και να επηρεάζουν σημαντικά τις αποφάσεις τους για το αν θα επισκεφθούν το χώρο.

Προσωπικά λυπάμαι για όσα έχω δει και έχω ακούσει για το προφίλ του συγκεκριμένου ξενοδοχείου που ποτέ δεν βρήκα διαθέσιμο δωμάτιο για να κάνω ρεπορτάζ ή για διακοπές εδώ και χρόνια (εκτός από τα δύο πανδημιακά καλοκαίρια) αφού ήταν πάντα υπερπλήρης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στηρίζουμε τους ξενοδόχους – τα γράφουμε και τα επαναλαμβάνουμε τόσο καιρό. Σεβαστείτε και εσείςμε την σειρά σας τους πελάτες σας και τουλάχιστον να τους παρέχεται τα βασικότερα: την ασφάλεια και την ησυχία τους – ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!

Να σημειωθεί ότι επικοινωνήσαμε με το ξενοδοχείο για να ακούσουμε και την άλλη πλευρά αλλά η κλήση μας ακόμη προωθείται…

Αποκλειστικές φωτογραφίες από αναγνώστη του Taste and hospitality

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Και άλλη “βουτιά” στις τιμές πώλησης πετρελαίου και βενζίνης

Taste and Hospitality

«…Το ψωμί – ψωμάκι»: Αυξήσεις μέχρι και 52,2% σε βασικά αγαθά (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)

Taste and Hospitality

Southwind Airlines: Η Τουρκία ιδρύει αεροπορική εταιρεία για τους Ρώσους τουρίστες

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!