Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Στα 11,1 εκατομμύρια ανήλθαν οι επιβάτες της Ryanair τον Αύγουστο

Πέραν των 11,1 εκατομμυρίων επιβατών μετέφερε εντός Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ryanair, αριθμός που αντιστοιχεί στο 75% των επιβατών που μετέφερε η αεροπορική εταιρεία το 2019, προτού η πανδημία του κορωνοϊού πλήξει την βιομηχανία των αερογραμμών.

Η Ryanair ανακοίνωσε την Πέμπτη πέταξε 11,1 εκατομμύρια επιβάτες τον Αύγουστο, το 75% του αριθμού των οικονομική αεροπορική εταιρεία που μεταφέρθηκε τον Αύγουστο του 2019 πριν από την πανδημία του COVID-19 σφυρηλάτησε τη βιομηχανία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Michael O` Leary είχε δηλώσει στο Reuters την Τρίτη ότι η αεροπορική εταιρεία είχε στόχο να ξεπεράσει τον στόχο των 10,5 εκατομμυρίων επιβατών για τον φετινό Αύγουστο.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία, η μεγαλύτερη στην Ευρώπη σε αριθμό επιβατών, ανέφερε ότι ο συντελεστής φορτίου για τον Αύγουστο ανήλθε στο 82%, που σημαίνει κατά μέσο όρο 18% των θέσεων δεν συμπληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του μήνα.

Ο O` Leary είχε πει στη συνέντευξή του στο Reuters ότι η επιβατική κίνηση θα επιστρέψει στα επίπεδα πριν από την πανδημία τον ερχόμενο Οκτώβριο, λέγοντας πως αναμένει η πληρότητα των αεροσκαφών της εταιρείας να βρίσκεται κοντά στο 90% τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, ανέφερε ότι η αεροπορική εταιρεία είναι πιθανό να πετάξει κατά μέσο όρο 15% – 20% κενών θέσεων αυτό τον Χειμώνα, σε σύγκριση με 7% – 8% κενών θέσεων πριν από την πανδημία.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Oι περιπέτειες στο πιο εμβληματικό μνημείο της Ελλάδας – Εργάτες κατέστρεψαν ένα άγαλμα

Taste and Hospitality

ΣΩΤΗΡΑ: Οι ιδιοκτήκτες οικοπέδων να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους (Aνακοίνωση)

Taste and Hospitality

Γιατί στην Ολλανδία φαίνονται όλα ίδια

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!