Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Μια αξέχαστη εμπειρία στο Chaplin’s Bar στη Λεμεσό

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το Chaplin’s Bar στη Λεμεσό, η περιπέτειά σας θα μείνει ακόμη πιο αξέχαστη χάρη στην εισαγωγή του GuinnessSTOUTie, του απόλυτου τρόπου για να κάνετε το GuinnessPint δικό σας.

Ξεκινώντας την 11η Οκτωβρίου και για μια εβδομάδα , θα είναι γιορτή του ξεχωριστού στιλ μπύρας, οι επισκέπτες στο Chaplin’s Bar στην οδό Σαριπόλου θα μπορούν να βιώσουν το The STOUTie ένα τέλειο Guinness Pint με την selfie ή το επιλεγμένο σχέδιο στη κορυφή του.

Στο αληθινό πνεύμα της καινοτομίας, το The STOUTie σπρώχνει τα όρια, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να προσθέσει φυσικό εκχύλισμα βύνης στην κορυφή του πίντου Guinness για να δημιουργήσει το επιλεγμένο σχέδιο. Η εικονική ασπρόμαυρη στιβαρότητα παρέχει τον τέλειο καμβά για μια selfie με σέπια τόνωση.

Οι STOUTies καθίστανται δυνατές χάρη στην τεχνολογία Ripples, η οποία συνδυάζει κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανικούς 3D εκτυπωτές με εκτύπωση μελανιού. Οι εικόνες εκτυπώνονται χρησιμοποιώντας φυσικό εκχύλισμα βύνης.

«Το Ripples είναι γνωστό για το ότι προσφέρει στις μάρκες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μοναδικές, εξατομικευμένες εμπειρίες καταναλωτών εκτυπώνοντας περιεχόμενο εικόνας ή φωτογραφίας σε ποτά με επικάλυψη αφρού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Guinness για το λανσάρισμα The STOUTie – συναρπαστικοί λάτρεις της μπύρας κάνοντας το ποτό τους μοναδικό. Μαζί, δημιουργούμε κυματισμούς απόλαυσης στο σπίτι του Guinness στο Δουβλίνο. Σήμερα, είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την εμπορική διαθεσιμότητα του Ripple Maker PM της EMEA που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του STOUTie στο Storehouse και πρόκειται να δημιουργήσει κυματισμούς απόλαυσης σε όλο τον κόσμο ».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Αμαθούς – Παλιά Λεμεσός»: Έκθεση του Ανδρέα Εφεσόπουλου

Taste and Hospitality

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Πάφου για τα Χριστούγεννα

Taste and Hospitality

ΤΕΠΑΚ: Διοργανώνει διαδικτυακό εργαστήρι με θέμα «Πλαστικοποιητές και Ανθρώπινη Υγεία»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!