Νέα Νεα της Αγορας

Καλοκαίρι…μες το Φθινόπωρο

Σήμερα ο καιρός θα παραμείνει παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά/ημιορεινά όπου θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, σύμφωνα με το Kitasweather.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει ελαφρώς άνοδο κυρίως στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά, παραμένοντας γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Παρασκευή, ο ηλιόλουστος καιρός θα συνεχίσει εκτός από τα ορεινά/ημιορεινά όπου θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο πάνω, φτάνοντας γύρω στους 30 έως 33 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 29 έως 33 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Το σαββατοκύριακο, οι καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να συνεχίσουν. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας σε επίπεδα γύρω στα κανονικά για την εποχή έως λίγο πιο πάνω.

O κίνδυνος έκρηξης και εξάπλωσης πυρκαγιών είναι πολύ μεγάλος.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Airbnb: Tο διασημότερο και ακριβότερο ενοικιαζόμενο σπίτι στον κόσμο (BINTEO)

Taste and Hospitality

Elias Beach Hotel: H ημερομηνία επαναλειτουργίας υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotels

Taste and Hospitality

Λ. Κωστρίκης: Τα 15 λεπτά επικινδυνότητας που «ξεσήκωσαν τους Κύπριους (Δηλώσεις)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!