Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Kylie Minogue: Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο πωλήσεις με το Prosecco rosé

Η ποπ τραγουδίστρια Kylie Minogue εξασφάλισε άλλη μια επιτυχία για τον εαυτό της, αυτή τη φορά στον κόσμο του κρασιού, καθώς το ροζέ της Prosecco έγινε το νούμερο ένα εμπορικό σήμα στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από μόλις 10 μήνες, σύμφωνα με τα στοιχεία του Neilson.

Η Kylie Minogue Wines έφτασε στο ορόσημο του ενός εκατομμυρίου φιαλών πολύ γρήγορα, καθιστώντας τη συλλογή της μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο επιτυχημένες που έχει δει το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Kylie έλαβε έναν ειδικό έπαινο στα βραβεία drinks business για το καλύτερο λανσάρισμα της χρονιάς. Ένας κριτής είπε σχετικά με το λανσάρισμα, «αν υπήρχε ένα λανσάρισμα προϊόντος που απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα φέτος, τότε αυτό ήταν το κρασί της Kylie», με όλους να συμφωνούν ότι η μάρκα έχει καταφέρει να κερδίσει και τους καταναλωτές και τους κριτικούς. Θαύμασαν επίσης τα εντυπωσιακά στατιστικά των πωλήσεων της μάρκας και τα τολμηρά σχέδια επέκτασης.

Είναι μια μάρκα με τέλειο packaging που οδηγεί τους καταναλωτές στην κατηγορία κρασί.

Και τώρα, η Kylie επενδύει περισσότερο στη σημαντικά πρώιμη επιτυχία της, μετά την είδηση ​​ότι το ροζέ Prosecco της έχει γίνει η νούμερο ένα μάρκα ροζέ Prosecco στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από μόλις 10 μήνες στα ράφια.

Σύμφωνα με στοιχεία της Neilsen, το ροζέ Prosecco της Minogue πέτυχε λιανικές πωλήσεις £ 1,4 εκατομμυρίων τις τελευταίες 12 εβδομάδες (έως τις 23 Οκτωβρίου).

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος από την παγκόσμια ανταπόκριση στα κρασιά της Kylie Minogue. Το να πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο μπουκάλια σε λιγότερο από ένα χρόνο ήταν απίστευτο για τους καταπληκτικούς παραγωγούς και οινοποιούς που η μάρκα είχε την τύχη να συνεργαστεί μαζί τους», είπε η Minogue τη στιγμή που πέτυχε το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου μπουκαλιών.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι οι βρετανοί καταναλωτές φαίνονται σίγουρα ενθουσιασμένοι με τα κρασιά του θρύλου της ποπ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το Ροζέ, η Προβηγκία και τα νούμερα που ζαλίζουν

Taste and Hospitality

Τρίτο κατάστημα Columbia Confectionery στη Λεμεσό

Taste and Hospitality

Ο πιο δυνατός καφές στον κόσμο!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!