Νέα Νεα της Αγορας

Λουκέτο στην εστίαση – Θα δουλεύουν μόνο με κατ’ οίκον παράδοση…

Λουκέτο βάζει μερίδα ιδιοκτητών υποστατικών εστίασης και διασκέδασης στις επιχειρήσεις τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα, που ανακοίνωσε το Υπουργικό Συμβούλιο και τα οποία απαγορεύουν την είσοδο ανεμβολίαστων ατόμων σε εστιατόρια. Μιλώντας στον Active ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), Φάνος Λεβέντης ανέφερε πως κάποιοι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης κάνουν σκέψεις να κλείσουν συμβολικά και να δουλεύουν μόνο με κατ’ οίκον παράδοση.

Παράλληλα ο κ. Λεβέντης διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν να μην επιτρέπεται στα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί να πάνε με τις οικογένειες τους καφετέριες και εστιατόρια, αλλά την ίδια ώρα να μπορούν να πηγαίνουν στο σχολείο με αρνητικό rapid test, όπου είναι σε επαφή αρκετές ώρες με τους υπόλοιπους μαθητές.

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν πως δεν θα πληγεί η εστίαση από τα νέα μέτρα, καθώς ο αριθμός των ανεμβολίαστων είναι χαμηλός, ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την άποψη πως μια παρέα των δέκα ατόμων αν έχει δύο ανεμβολίαστα άτομα, θα προτιμήσει αντί να βγει έξω να μαζευτεί σε ένα σπίτι.

Την ίδια ώρα τόνισε πως η κυβέρνηση κάθε φορά που εξαγγέλλει περιορισμούς που αφορούν τους χώρους εστίασης θα πρέπει να έχει έτοιμα και τα σχέδια στήριξης των επιχειρήσεων αυτών.

Καταλήγοντας χαρακτήρισε παράδοξα και σε κάποιες περιπτώσεις εξωφρενικά τα μέτρα, ζητώντας την άρση τους.

Active Radio

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Χρήση μάσκας σε παραλίες και πισίνες όπως στην Ισπανία;

«Πριν την πανδημία ο υπερβολικός αριθμός των τουριστών είχε γίνει μεγάλο πρόβλημα…»

Taste and Hospitality

Υπόθεση “Nava”: Aρχίζει η εκδίκαση των 9 υποθέσεων του νυκτερινού μαγαζιού στον Πρωταρά

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!