Διοίκηση Πρόσωπα

Ανδρέας Παπαδόπουλος: O νέος Πρόεδρος Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Καταστατική Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου. Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Χριστοδούλου εκ μέρους του Δ. Συμβουλίου επαρουσίασε και ανέλυσε ενώπιον της Συνέλευσης την Ετήσια Έκθεση του Συμβουλίου για τα πεπραγμένα του τρέχοντος έτους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα αποτελέσματα της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού Λεμεσού και την αναμενόμενη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού Λάρνακας από 1.4.2022, στα υφιστάμενα λιμενικά και λειτουργικά προβλήματα που επηρεάζουν τη λειτουργία των πλοίων, στις ψηλές υφιστάμενες ταρίφες και την ανάγκη μείωσης τους, στον κλάδο των λιμενεργατών, της ενέργειας και του διαμετακομιστικού εμπορίου.

Επίσης ο Πρόεδρος έκανε αναφορά στο υπό μελέτη νέο βιομηχανικό λιμάνι Βασιλικού, στην κατασκευή αγωγού υγροποίησης φυσικού αερίου στο Βασιλικό, στη συνεργασία του Συνδέσμου με το Τμήμα Τελωνείων και την Αρχή Λιμένων καθώς και σ’ όλο γενικά το φάσμα των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου που αφορά ή σχετίζεται με τις υπηρεσίες των Μελών του.

Ο κ. Χριστοδούλου υπέβαλε τις εισηγήσεις του Συνδέσμου για την αντιμετώπιση των λιμενικών και των άλλων συναφών προβλημάτων.

Οι αποφάσεις της Συνέλευσης θα υποβληθούν στα αρμόδια Υπουργεία και άλλα κυβερνητικά σώματα βοηθώντας το κράτος να πάρει άμεσα τα σωστά και επιβαλλόμενα μέτρα για ενίσχυση της λιμενικής και ναυτιλιακής βιομηχανίας του τόπου.

Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου ο Αντρέας Παπαδόπουλος  | News

Έγιναν αρχαιρεσίες όπου έχει εκλεγεί νέο Δ. Συμβούλιο για τα προσεχή δύο χρόνια. Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου έχει εκλεγεί ο κ. Αντρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος θα ηγηθεί του Συνδέσμου καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια μαζί με το νέο Συμβούλιο και τη Διεύθυνση, σε πλήρη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους (Κυβέρνηση, Βουλή, Συντεχνίες και άλλους φορείς) ώστε να γίνει κατορθωτή η
ανέλιξη των λιμανιών μας και η βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Όταν ο Ζάκεμπεργκ, «εξόντωσε» τον «ταχυδρόμο»

Η σαμπάνια προβλέπεται να φτάσει τα 305 εκατομμύρια μπουκάλια πωλήσεις το 2021

Taste and Hospitality

Rachael Sullivan: Το μυστικό για να προσελκύσετε κορυφαία ταλέντα στην επιχείρησή σας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!