Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

HotelBrain- Radisson: «Δίνουν τα χέρια» και ανοίγουν δύο νέα ξενοδοχεία

O όμιλος ξενοδοχείων Radisson ανακοινώνει το νέο του ξενοδοχείο στη Σκιάθο, Radisson Resort Plaza Skiathos, που πρόκειται να ανοίξει τον Ιούνιο του 2022 και είναι προϊόν συνεργασίας με τον όμιλο HotelBrain. H συνεργασία με την HotelBrain επίσης, περιλαμβάνει και το Radisson Blu Euphoria Resort, στη Μύκονο, ανεβάζοντας το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Radisson στην Ελλάδα σε 6 ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη.

Το Radisson Resort Plaza Skiathos θα διαθέτει 84 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο και μπαρ με βεράντα, πισίνα και εγκαταστάσεις ευεξίας, που περιβάλλονται από καταπράσινο τοπίο, μόλις 100 μέτρα από την ακτή.

Το Radisson Blu Euphoria Resort στη Μύκονο θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Radisson Blu στις Κυκλάδες, μετά το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη, καθώς και το τέταρτο ξενοδοχείο Radisson Blu στην Ελλάδα. Το νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο θα διαθέτει 34 δωμάτια σε οκτώ κτίρια, δίνοντάς την αίσθηση του boutique resort. Διαθέτει ακόμα ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, πισίνες υπερχείλισης, ιδιωτικό τζακούζι, εγκαταστάσεις ευεξίας, εστιατόριο και υπαίθριο μπαρ στην πισίνα. Το ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει το Μάιο του 2022.

Η Radisson Blu διαθέτει περισσότερα από 400 ξενοδοχεία σε λειτουργία παγκοσμίως. Το brand επιτρέπει στους επισκέπτες να επικεντρωθούν στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και να βρουν αρμονία στην ταξιδιωτική τους εμπειρία. Με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη φύση και απροσδόκητες απολαύσεις, η Radisson εμπνέει την τέχνη του να ζεις τη στιγμή.

Η Radisson διαθέτει περισσότερα από 290 πολυτελή ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη, με άνοιγμα κυρίως στην Ασία-Ειρηνικό και την περιοχή EMEA.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Αστρολογικές προβλέψεις Δρ.Καραγιάννη: Το φθινόπωρο που θα προκύψει πρόβλημα…

Taste and Hospitality

11 καφέ εστιατόρια σέρβιραν ποτό σε εσωτερικό χώρο

Taste and Hospitality

Fasouri Watermania Waterpark: Έχει πιστοποιηθεί από το Υφυπουργείο Τουρισμού

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!