Διοίκηση Τάσεις

Τα 3/4 των ανθρώπων βρίσκουν τους «κανόνες του κρασιού» εκφοβιστικούς

Τα 3/4 των ανθρώπων βρίσκουν την εθιμοτυπία του κρασιού τρομακτική, ενώ το 67% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι υπάρχουν σωστοί και λάθος τρόποι να πίνει κανείς κρασί, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Η έρευνα διεξήχθη για λογαριασμό της Woodbridge Wines από την OnePoll, η έρευνα που έγινε στις Η.Π.Α. επικεντρώθηκε σε 2.000 ερωτηθέντες  ηλικίας 21 ετών και άνω.

Η δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 67% πίστευε ότι υπάρχουν σωστοί και λάθος τρόποι να πίνει κανείς κρασί, ενώ οκτώ στους 10 ερωτηθέντες είπαν ότι δεν ακολουθούν πάντα τους λεγόμενους «κανόνες του κρασιού».

Το 89% των Gen Zers ηλικίας 21-24 ετών αναφέρουν ότι ακολουθούν τους λεγόμενους «κανόνες του κρασιού», σε σύγκριση με το 60% μεταξύ των millennials — με μόνο το 12% των baby boomers να μυρίζουν και να στροβιλίζουν το κρασί στο ποτήρι.

Επτά στους 10 ερωτηθέντες είπαν ότι πίνουν κρασί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο είδος αλκοόλ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, και ίσως παραδόξως, το 62% των ανδρών και το 50% των γυναικών είπαν ότι θα επέλεγαν κρασί αντί για μπύρα παρακολουθώντας αθλήματα.

Αν και το κρασί το απολαμβάνουν πιο συχνά κατά τη διάρκεια του δείπνου, περισσότερο από το ένα τέταρτο λένε ότι συνήθως πίνουν κρασί με πρωινό ή brunch και το 26% πιστεύει ότι το Happy Hour πρέπει να είναι πριν τις 5 μ.μ.

Εντυπωσιακά, τρία στα τέσσερα άτομα δήλωσαν ότι βρίσκουν τους «κανόνες του κρασιού» εκφοβιστικούς και μόλις το 22% των ερωτηθέντων είπε ότι η τήρηση της παραδοσιακής εθιμοτυπίας του κρασιού ενίσχυσε σημαντικά την εμπειρία τους στο ποτό.

Tρεις επιλογές Γαλλικών κρασιών απ' το Lidl | Caruso.gr

«Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχει μόνο ένας κανόνας: απολαύστε το κρασί όπως θέλετε — ωστόσο, όπου και όποτε θέλετε». δήλωσε η Serena Shrivastava, Brand Director, Woodbridge Wines. “Το κρασί είναι κάτι περισσότερο από φανταχτερές περιστάσεις και φανταχτερά ποτήρια. Μην φοβάστε να ρίξετε ένα παγάκι στο ποτήρι του κρασιού σας στο σπίτι, να πάρετε ένα κουτάκι κρασί αντί για μια μπύρα ή να συνδυάσετε ένα Cabernet με νόστιμες cheese fries στο γήπεδο. Όταν «πίνεις το κρασί με τον τρόπο σου», όλα πάνε καλά».

Πηγή: swns yahoonews

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Star Phone στην Κύπρο…και οι τηλεφωνικοί αριθμοί αλλάζουν!

Taste and Hospitality

Δημήτρης Ιωαννίδης: Το influence marketing…στον τουρισμό

Airbnb: Έχετε «τρελές» ιδέες; Μπορείτε να κερδίσετε 100.000 δολάρια

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!