Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Ο φθηνός εσπρέσο που απειλεί την παντοδυναμία των Starbucks

Η Blank Street Coffee, η ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα εστίασης με έδρα το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, φέρνει τον φθηνό της εσπρέσο στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου τον Ιούνιο.

Ο κύβος ερρίφθη για το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στο Λονδίνο, το οποίο θα ανοίξει στη Φιτζρόβια, κοντά στο University College. Η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει σταδιακά το δίκτυο των καταστημάτων της στην περιοχή, αλλά και στο Μέριλμπον.

Η Blank Street είναι ευρέως γνωστή για τις γρήγορες επιχειρηματικές της κινήσεις. Η αλυσίδα ξεκίνησε στο Williamsburg το καλοκαίρι του 2020 από τους Βινάι Μέντα  και Ισαάμ Φρειχά. Πλέον διαθέτει 29 καταστήματα στη Νέα Υόρκη, από το κέντρο του Μπρούκλιν μέχρι το Upper West Side. Σχεδιάζει μάλιστα να αποκτήσει παρουσία σε 100 τοποθεσίες στην πόλη μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Φέτος, η εταιρεία θα ανοίξει επίσης 24 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η επέκταση ακολουθεί την ανάκαμψη του κλάδου στην αγορά της Βρετανίας, με τα έσοδα να ανέρχονται στα 4,4 δισεκατομμύρια £ (5,7 δισεκατομμύρια δολάρια) πέρυσι. Ο αριθμός των καφέ στο Ηνωμένο Βασίλειο υπερβαίνει πλέον τα προ πανδημίας επίπεδα.

Το «μυστικό» της επιτυχίας της Blank Street είναι ότι πουλά τα προϊόντα της σε χαμηλότερες τιμές από τους ανταγωνιστές της . «Είμαστε περίπου 25% έως 35% φθηνότεροι από τα Starbucks στον εσπρέσο», λέει ο Μέντα. Η αγορά πρώτων υλών από τοπικούς παραγωγούς, όπως η Parlor Coffee Roasters στο Μπρούκλιν, συμβάλλει στη μείωση του κόστους, προσθέτει.

newmoney.gr

Kύρια φωτο:Αρχείου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Παφίτικο λουκάνικο: Ιστορία, Μέθοδος παραγωγής και γαστρονομία

Taste and Hospitality

Η επιστήμη πίσω από τη χρήση του αλατιού στην παρασκευή παγωτού

Taste and Hospitality

Η «ελίτ» των Κυπριακών κρασιών έχει ταυτότητα: Άης Αμπέλης

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!