Νεα της Αγορας Νέες Αφίξεις

Elysian Plant Based Kitchen Bar και στη Λεμεσό

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στη Λευκωσία, ένα plant based εστιατόριο πραγματοποίησε κάθοδο στη Λεμεσό. Το Elysian Plant Based Kitchen Bar άνοιξε τις πόρτες του στη Λευκωσία τον Ιούνιο του 2020 σερβίροντας πιο υγιεινές, καθαρές και νόστιμες επιλογές φαγητού. Από τότε έχει γίνει ένα αγαπημένο hotspot για τους ντόπιους, αλλά και για τους ταξιδιώτες στην Κύπρο.

Πριν από λίγες μέρες, το Elysian άνοιξε ακόμα έναν ιδιαίτερο χώρο με ιδιωτική αυλή, στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού. Η ομάδα του Elysian ξεκίνησε προσφέροντας τα αγαπημένα πιάτα από το μενού της Λευκωσίας, ενώ θα προστεθούν επιπλέον γευστικές επιλογές. Καθώς ανοίγει ο καιρός τους επόμενους μήνες, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν θεματικές βραδιές και βραδιές με ζωντανή μουσική.

Στο μενού βρίσκονται αρκετά signature πιάτα – το signature burger, το σαγανάκι με σπιτική φέτα από αμύγδαλο, το chick’n gyro με το σπιτικό τζατζίκι και όλα τα γλυκά τους – τα οποία παρασκευάζονται χωρίς αλεύρι ή επεξεργασμένη ζάχαρη. Η αρχή του Elysian είναι η πεποίθηση ότι «η κατανάλωση φαγητού φυτικής προέλευσης είναι μια γιορτή και όχι θυσία».

elysian

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σοβαρές ζημιές στο κάστρο του Οθέλλου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Taste and Hospitality

Το «μεταμφιεσμένο» γιοτ του Ερντογάν, το εξοχικό στο Αιγαίο και το δώρο του Εμίρη (BINTEO/ΦΩΤΟ)

Taste and Hospitality

Αλλαγή τηλεφωνικών αριθμών σε σχέση με τη χρήση της “CyprusFlightPass”

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!