Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Treppides Investments & Holdings: Deal για 4 ξενοδοχεία

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, η κυπριακή εταιρεία Treppides Investments & Holdings προχώρησε σε ακόμη μία επιχειρηματική κίνηση.

Μετά από τέσσερα χρόνια πορείας στην ελληνική τουριστική βιομηχανία, η Treppides Investments & Holdings η οποία δημιούργησε, κατασκεύασε και είχε τη διαχείριση των Οniro Hotels σε Αθήνα και Μύκονο, προχώρησε σε συμφωνία με το family office του Σταύρου Εφραιμίδη και τον  Όμιλο Delfi Partners, οι οποίοι εξαγόρασαν τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες που ανήκαν στο χαρτοφυλάκιο της Οniro Ηotels.

H εξαγορά αφορά στο Oniro City στο Κολωνάκι, το Asomaton στο ιστορικό Θησείο, το Oniro Suites στη Χώρα της Μυκόνου και το υπό κατασκευή ακίνητο στην κοσμοπολιτική οδό Μηλιώνη στο Κολωνάκι.

Ταυτόχρονα με τις ξενοδοχειακές μονάδες το family office του Σταύρου Εφραιμίδη και ο Όμιλος Delfi Partners εξασφάλισαν από την Treppides Investments & Holdings και το brand name Oniro Hotels προχωρώντας στην ίδρυση του ομίλου Oniro Hotels Group.

Ο ιδιοκτήτης της Treppides Investments & Holdings Νικόλας Τρεππίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού deal το οποίο ήταν όπως σημείωσε αποτέλεσμα πολύμηνων διαπραγματεύσεων.

«Πρόκειται για μία άκρως πετυχημένη συμφωνία που ενισχύει και δημιουργεί νέα δεδομένα στο τομέα του ελληνικού τουρισμού ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει την διορατικότητα της Treppides Investments & Holdings να επενδύει, να αναπτύσσει και να κεφαλαιοποιεί τις επενδύσεις της. Είμαι σίγουρος πως η εξαγορά των ξενοδοχείων και η δημιουργία του ομίλου Oniro Hotels Group θα συμβάλει στην περεταίρω ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Ο νεοσύστατος όμιλος Oniro Hotels Group των family office του Σταύρου Εφραιμίδη και του  Ομίλου Delfi Partners, διαθέτει αρχική επένδυση οκτώ ξενοδοχειακών μονάδων σε καίριες τοποθεσίες, στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Έχει στο χαρτοφυλάκιο του μέχρι στιγμής τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή Κολωνακίου, μια ξενοδοχειακή μονάδα στο Μοναστηράκι, μια ξενοδοχειακή μονάδα στη Ζάκυνθο, μια ξενοδοχειακή μονάδα στη Σκιάθο και δυο ξενοδοχειακές μονάδες στη Μύκονο, εκ των οποίων η μία είναι υπό κατασκευή.

Στόχος του νεοσύστατου ομίλου να έχει ηγετικό ρόλο στην τουριστική βιομηχανία ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο του τα επόμενα χρόνια με άλλα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα με την επένδυση των οκτώ ξενοδοχειακών μονάδων ο όμιλος Oniro Hotels Group προχώρησε και στην ίδρυση της εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων (Oniro Hotel Management) στο πλαίσιο της συγκεκριμένης στρατηγικής συνεργασίας. Πέρα από τα ξενοδοχεία του ομίλου, η εν λόγω εταιρεία θα διαχειρίζεται παράλληλα ξενοδοχειακές μονάδες από τράπεζες, θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές και άλλους επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Domes Resorts & Reserves: Κατέκτησε 6 βραβεία στα World Travel Awards 2022

Taste and Hospitality

Χρ. Ζαννέττου: Η έδρα του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου πρέπει να βρίσκεται στην Eλ. Αμμόχωστο

Taste and Hospitality

Δείτε ποιες ημερομηνίες θα «πνιγούμε» στη βροχή καλοκαιριάτικα

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!