Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Το Forbes Travel Guide 2022 τίμησε τη Melco με 97 αστέρια

Η Melco, η εταιρεία που ανέλαβε την ανάπτυξη και λειτουργία των Cyprus Casinos “C2” και του City of Dreams Mediterranean, του πρώτου και μοναδικού αδειοδοτημένου πολυθεματικού θερέτρου στην Κύπρο, ανακοίνωσε τη βράβευσή της με 97 συνολικά αστέρια από το Forbes Travel Guide (FTG) 2022, περιλαμβανομένων 17 βραβείων με πέντε αστέρια. Η αναγνώριση αυτή καθιστά τη Melco κορυφαία διαχειρίστρια εταιρεία πολυθεματικών θερέτρων στο Μακάο και την Ασία ευρύτερα.

Συγκεκριμένα, όλα τα πολυθεματικά θέρετρα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας, μεταξύ των οποίων το City of Dreams, Studio City, Altira Macau, και City of Dreams Manila, τιμήθηκαν με την ανώτατη διάκριση του θεσμού.  Η κορυφαία αυτή διάκριση αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της Melco στην παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και στις τρεις κατηγορίες που αξιολογούνται από το Forbes Travel Guide, οι οποίες αφορούν ξενοδοχεία, εστιατόρια και spa. Σημειώνεται ότι το Altira Macau τιμάται για 13η συνεχή χρονιά με το βραβείο FTG Five-Star στις κατηγορίες Ξενοδοχεία και Spa.

O Πρόεδρος και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Melco, Lawrence Ho, δήλωσε:

«Θεωρούμε ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι όλα τα πολυθεματικά θέρετρα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας βραβεύτηκαν γι’ άλλη μια φορά από το Forbes Travel Guide, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο γνωστούς και έγκυρους ταξιδιωτικούς οδηγούς στον κόσμο. Το επίτευγμα αυτό επιβεβαιώνει την προσήλωση της Melco στην αριστεία και αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της σε ό,τι αφορά την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και αξέχαστων εμπειριών σε κάθε επισκέπτη, ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τον κλάδο μας. Ευχαριστούμε την ομάδα μας για τη συνεχή αφοσίωση που επιδεικνύει και για τη συμβολή της στην εδραίωση της Melco ως η κορυφαία διαχειρίστρια εταιρεία πολυθεματικών θερέτρων στο Μακάο και την Ασία. Ιεραρχώντας την ασφάλεια και την υγεία του κοινού ως προτεραιότητα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε καινοτόμες και συναρπαστικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας. Με την πολυαναμενόμενη λειτουργία των Studio City Phase 2 και του City of Dreams Mediterranean, προσβλέπουμε στην επέκταση των εργασιών μας και στην παροχή μοναδικών εμπειριών φιλοξενίας και ψυχαγωγίας σε περισσοτέρους επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

Tα θέρετρα, τα εστιατόρια και οι υπηρεσίες της Melco που βραβεύθηκαν από το Forbes Travel Guide 2022 είναι τα εξής:

ΞενοδοχείαΕστιατόριαSpa
Morpheus, City of Dreams MacauAlain Ducasse at Morpheus, Morpheus, City of Dreams MacauMorpheus Spa, City of Dreams Macau
Nüwa, City of Dreams MacauYí, Morpheus, City of Dreams MacauNüwa Spa, City of Dreams Macau
Star Tower, Studio CityJade Dragon, Nüwa, City of Dreams MacauZensa Spa, Studio City
Altira MacauPearl Dragon, Studio CityAltira Spa, Altira Macau
Nüwa, City of Dreams ManilaTenmasa, Altira MacauNüwa Spa, City of Dreams Manila
Ying, Altira Macau
Aurora, Altira Macau

insider

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ελπίδες για τουρισμό Ιούλιο και Αύγουστο (Δηλώσεις)

Taste and Hospitality

«Σερίφης» ο Δήμαρχος: «Μετά τις 18.00 θα απαγορεύεται να κυκλοφορεί κάποιος ημίγυμνός ή με το ποτό στο χέρι»

Yπ.Οικονομικών: «Αδιανόητο αν ιδιοκτήτης κυνηγήσει επιχείρηση για το ενοίκιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!