Νέα Νεα της Αγορας

Το πιο μεγάλο σχόλιο 164 λέξεων, σε παραγγελία για καφέ που έχετε δει

Είναι γεγονός ότι οι καφετέριες που κάνουν delivery έχουν ακούσει τα πάντα από «περίεργους» πελάτες.

Ή μάλλον όχι τα πάντα αφού, το περιστατικό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ξεπέρασε τη φαντασία. Γνωστή αλυσίδα καφέ δέχτηκε από πελάτη μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας παραγγελιών και διανομής ένα μήνυμα με «παρατηρήσεις» 164 λέξεων. Ο πελάτης παραπονέθηκε μεταξύ άλλων, ότι η καστανή ζάχαρη που έβαλαν στον καφέ του δεν ήταν καλά χτυπημένη.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι» ο ίδιος κατά τα άλλα έγραψε πως είναι πολύ ευχαριστημένος τόσο από το προσωπικό όσο και από τα προϊόντα της καφετέριας. Ο πελάτης στην παραγγελία του τόνισε ότι την καστανή ζάχαρη στον καφέ του freddo espresso με σαντιγί, την ήθελε να είναι καλά χτυπημένη καθώς την προηγούμενη φορά δεν ήταν.

Επίσης ανέφερε πως στο βενζινάδικο που εργάζεται για 500 ευρώ, του προσφέρουν δωρεάν καφέ, όμως εκείνος προτιμά τον καφέ της συγκεκριμένης αλυσίδας.

Η γκρίνια κυριαρχεί στο μήνυμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral:

«Θέλω κανέλα και χτυπήστε καλά την ζάχαρη. Πάνω από 100 φορές μου φέρατε και ήταν τέλειο, ενώ χθες όλη η ζάχαρη κάτω ήταν. Καθόλου δεν χτυπήθηκε, πολύ ελαφρύ, δεν ξέρω πολύ χάλια, πίκρα σαν όπως μένει καφές ώρες και απορίας γιατί; Δεκάδες τέλεια καφέ κάνατε και μου φέρατε, χθες γιατί; Και αργήσατε και πάρα πολύ. Για την πρώτη παραγγελία αναφέρομαι που έγινε το πρωί, το μεσημέρι όλα τέλεια.

Συγγνώμη κιόλας, αλλά στις κριτικές λέω τα καλύτερα γιατί είμαι ικανοποιημένος από όλα και φυσικά για το ευγενικό εξυπηρετικό προσωπικό που είναι πρότυπο, αλλά πριβέ σε εσάς θα λέω ότι με ενοχλεί. Και με ενόχλησε χθες με το φρέντο εσπρέσο για αυτό μετά παρήγγειλα φραπέ, απλά δεν σας το είπε ικανοποιημένος από όλο το προσωπικό όπως μιλά και εξυπηρετεί. Και πάλι συγγνώμη για την γκρίνια, αλλά χθες και σήμερα ανοιχτό το βενζινάδικο και έχει καφέ δωρεάν για μένα και επειδή δεν είναι ο καλός ο καφές του, παραγγέλνω από εσάς παρόλο που δουλεύω για 500 ευρώ».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Οδικό δίκτυο ύψους €8,4 εκατ. για το γήπεδο στο Κολόσσι

Taste and Hospitality

Από το Μονακό ο Σ.Περδίος κάνει εκτιμήσεις για το χειμερινό τουρισμό

Taste and Hospitality

Αποσύρονται τρόφιμα από την Κυπριακή αγορά – Κατάλογος

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!