Νέα Νεα της Αγορας

Οδικό δίκτυο ύψους €8,4 εκατ. για το γήπεδο στο Κολόσσι

Την προκήρυξη Διαγωνισμού για κατασκευή οδικού δικτύου στην περιοχή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στο Κολόσσι και του οδικού δικτύου σύνδεσης με το εθνικό οδικό δίκτυο, ύψους €8,4 εκατ., ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων. Ημερομηνία υποβολής καθορίστηκε η 17η Σεπτεμβρίου 2021.

Το Έργο χωροθετείται στην επαρχία Λεμεσού, βόρεια του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Πάφου στην περιοχή Κολοσσίου και περιλαμβάνει τη βελτίωση/ανακατασκευή της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και της οδού Τάσου Ισαάκ, τη δημιουργία τριών νέων κυκλικών κόμβων και την κατασκευή τεσσάρων νέων ραμπών από και προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου.

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών περί τα τέλη του τρέχοντος έτους, νοουμένου ότι δεν προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα στη διαδικασία των προσφορών, και την ολοκλήρωση του έργου σε 19 μήνες.  Στο συμβόλαιο έχει περιληφθεί πρόνοια για τμηματική παράδοση του έργου με στόχο την ομαλή, γρήγορη και ασφαλή διακίνηση της κυκλοφορίας στην περιοχή του νέου σταδίου ποδοσφαίρου.

Η Γνωστοποίηση Απαλλοτρίωσης και το Διάταγμα Επίταξης έχουν επίσης δημοσιευτεί χθες στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«The Falling Man»: Ο άνθρωπος που πέφτει, η φωτογραφία που ακόμα στοιχειώνει

Taste and Hospitality

Καταργεί την καραντίνα το Ισραήλ για ταξιδιώτες από Κύπρο

Taste and Hospitality

Δήμος Λευκωσίας: Ζητάει επιχειρηματίες για άνοιγμα Café στην Πλατεία Ελευθερίας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!