Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

ΟΕΒ: Πρόσκληση προς επιχειρήσεις για συμμετοχή στα Βραβεία Καινοτομίας

Θεσμός για τον τόπο και το επιχειρείν έχουν καταστεί πλέον τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ). Εδώ και 16 χρόνια οι ιδέες που φέρνουν την καινοτομία και ξεχωρίζουν επιβραβεύονται και επικροτούνται. Πρόκειται για την ανώτατη διάκριση στην Κύπρο για τις πλέον επιτυχώς εφαρμοσμένες πρακτικές και ενέργειες σε κυπριακές επιχειρήσεις κι οργανισμούς.

Τα βραβεία δίνονται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν στον Πρωτογενή Τομέα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Πτηνοτροφία, Αλιεία, Εξόρυξη Μεταλλευμάτων κλπ.), στον Τομέα Μεταποίησης (Βιομηχανία, Ενέργεια κλπ.), στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών (Τουρισμός, Χρηματοοικονομικά, Εκπαίδευση, Επικοινωνία κλπ.) και στην Κοινωνική Καινοτομία. Ο διαγωνισμός των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της ΟΕΒ έχει τεθεί κάτω από την αιγίδα του  Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας, και Ψηφιακής Πολιτικής. Στηρίζεται επίσης έμπρακτα από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ). 

Συνολικά τέσσερις επιχειρήσεις και οργανισμοί θα φύγουν με ένα βραβείο στο χέρι. Οι βραβεύσεις αφορούν στον πρωτογενή και μεταποιητικό τομέα και στον τομέα παροχής υπηρεσιών. Ενώ εδώ και δύο χρόνια ο θεσμός έχει εμπλουτιστεί με το Βραβείο Κοινωνικής Καινοτομίας, με απώτερο στόχο την επιβράβευση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, που αποσκοπούν στην περαιτέρω ευημερία, πρόοδο και ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το μεγάλο γεγονός έχει αρχίσει. Όσες επιχειρήσεις ή οργανισμοί υλοποίησαν κάποια ξεχωριστή και πρωτοποριακή ιδέα η οποία έχει πετύχει, μπορούν να συμπληρώσουν και αποστείλουν στην ΟΕΒ Αίτηση Συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 22 Ιουλίου 2022. Οι αιτήσεις  πρέπει να είναι δεόντως συμπληρωμένες και να παραδοθούν στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΕΒ: Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων 4, 2000, Στρόβολος, Λευκωσία.

Για πληροφορίες και αιτήσεις υποψηφιότητας:

τηλ. 22 643 000 | OEB, Τ.Θ. 21657, 1511 Λευκωσία | www.innovationaward.oeb.org.cy

Οργανωτής: Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ)

Υποστηρικτές: Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ)Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

ΤΕΠΑΚ: Αναστέλλονται όλα τα εργαστηριακά μαθήματα (Ανακοίνωση)

Taste and Hospitality

Εύβοια: Συγκλονιστικά πλάνα από drone ‑ Πως είναι σήμερα οι περιοχές που κάηκαν

Taste and Hospitality

Kλείνει το Parklane: Θα επαναλειτουργήσει Μάρτιο του 2021

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!